реклама

реклама

У продовження циклу публікацій про працівників поліції охорони, приуроченого до 70-річчя служби, розповідаємо про працівників Управління поліції охорони в Черкаській області, які своєю щоденною працею роблять безпечнішим життя громадян, дбають про спокій та збереження їхнього майна.

— У надскладних умовах сьогодення безпека є пріоритетом для кожного громадянина. Лідером у сфері надання послуг по охороні, безперечно, є поліція охорони. Дедалі більше мешканців Черкащини користуються послугами поліції охорони. Адже це не тільки 70-річний досвід, перевірений часом, а й висока фаховість колективу, фізична підготовка особового складу і як наслідок — надійна охорона майна та житла громадян, об’єктів життєдіяльності, критичної інфраструктури, — розповідає начальник Управління поліції охорони в Черкаській області полковник поліції Василь Курятник.

DSCN0090

Понад 15000 квартир та об’єктів різних форм власності знаходяться під технічною охороною поліції охорони, фахівці якої стежать за нею у цілодобовому режимі. Тут, поміж інших висококваліфікованих спеціалістів, вже більше 30 років успішно працюють інженери супроводження договорів Юрій Грабар та Володимир Толстих. Замовники послуг завжди з теплотою відгукуються про їхню роботу. Адже це люди – віддані своїй професії. Нададуть фахову консультацію, підійшовши до кожного замовника індивідуально, враховуючи всі його побажання, бюджет і життєву ситуацію.

— Оперативність та індивідуальний підхід — це правило номер один у моїй повсякденній роботі, — зазначає Володимир Васильович.

Грабар Толстих

Коли за справу беруться Петро Горбаток, Василь Чорний та Олександр Нетреба, ви можете бути впевненими, що виконана робота та надані послуги будуть на найвищому рівні. Їх знають та поважають від молодого підприємця до найстаршого замовника послуг – пенсіонера. Петро Миколайович та Василь Володимирович працюють в службі охорони вже понад 40 років, займають посади електромонтерів охоронно-пожежної сигналізації. Олександр Леонідович – більше 30 років. Він висококваліфікований інженер-програміст. Це майстри з золотими руками, які весь свій трудовий шлях, щодня вдосконалюються та йдуть в ногу з сучасними технологіями. Для них не буває неможливих завдань.

— Коли працює Петро Миколайович це завжди 100% результат, його бездоганну роботу високо оцінюють замовники послуг, - зауважує заступник начальника Управління поліції охорони в Черкаській області підполковник поліції Сергій Щербина.

Горбаток Чорний

Головний пункт централізованого спостереження — мозковий центр Управління поліції охорони в Черкаській області. Сюди надходить вся інформація про стан об’єктів, що охороняються та «тривожні» сповіщення з них.

У колективі панує особлива дружня атмосфера, злагодженість, енергійність та взаємодопомога. Тут три десятиріччя працює Людмила Полякова, спостерігає за станом об’єктів, що перебувають під технічною охороною і у разі сигналу «тривога» направляє найближчий наряд реагування. Знає свою роботу досконало та власним прикладом надихає оточуючих.

З 1992 року «тримає руку на пульсі» Галина Степаненко — інженер Центру технічної охорони Управління поліції охорони в Черкаській області. Вона доклала чимало зусиль для  розвитку Центру та прикипіла до нього всією душею.

— Уважність, зібраність, високий рівень відповідальності, вміння навчатися та швидко приймати рішення — одні з основних чинників роботи фахівців Головного пункту централізованого спостереження. Адже головна місія – безпека громадян та збереження їхнього майна. Приємно усвідомлювати, що докладаю до цього частку своєї душі, — ділиться Галина Миколаївна.

Марія Снігур присвятила 31 рік службі охорони. На початку працювала бухгалтером, касиром. Потім знайшла себе на посаді чергової пункту централізованого спостереження Уманського районного відділу Управління поліції охорони в Черкаській області. Він вдосконалювався на її очах та за безпосередній участі. Марія Григорівна виховала та навчила багатьох спеціалістів і зараз продовжує передавати свій досвід та цінні знання молодим співробітникам.

Полякова-Степаненко-Снігур

У взводі охорони об’єктів та публічної безпеки понад 30 років працюють Сергій Ковтун та Сергій Кожушко.

Сергію Яковичу — 56. Все його життя пов’язане з охороною. Він проходив службу на посадах рядового та молодшого начальницького складу органів внутрішніх справ України, працював на посаді інкасатора-водія спеціального підрозділу міліції охорони «Титан». Завдяки своїй відповідальності, наполегливості та самовідданості Сергій Якович має неабиякий авторитет у колективі, ініціативний, рішучий, добрий та надійний друг і колега. Так відгукуються про нього співробітники.

Сергій Анатолійович починав службу в органах внутрішніх справ з посади міліціонера взводу патрульно-постової служби. В свої 52 роки має значний досвід роботи — міліціонером відділення по охороні установ банків, міліціонером-водієм служби інкасації, молодшим інспектором спеціального підрозділу міліції групи затримання, охоронником групи охорони об’єктів та публічної безпеки. Зарекомендував себе з позитивного боку, як дисциплінований, старанний та ініціативний співробітник, таким залишився і дотепер, з роками лише додалося досвіду та мудрості. Для молоді Сергій Анатолійович є взірцем для наслідування.

Ковтун-Кожушко

Поліція охорони Черкащини 24/7 на сторожі вашого спокою та безпеки!

Управління поліції охорони в Черкаській області

9899_4

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100