реклама

реклама

Питання безпеки завжди посідає перші місця у списках пріоритетів пересічних громадян, власників бізнесу, підприємств та організацій.

888-8

З 1 березня в Україні запроваджено проект «Варта вашої оселі». У межах його реалізації Управлінням поліції охорони в Черкаській області та Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області забезпечується проведення спільних заходів, спрямованих на посилення захисту майна громадян та протидії квартирним крадіжкам.

«Найдієвішою складовою в убезпеченні житла залишається встановлення систем охоронної сигналізації, відеоспостереження. Наявність в будинку засобів охоронного призначення, як правило, змушує зловмисників відмовитись від скоєння крадіжки. У разі спрацювання сигналізації озброєний наряд реагування за лічені хвилини прибуде на квартиру чи домоволодіння, адже сповіщення про спрацювання миттєво надходить на пульт централізованого спостереження», — зазначає начальник Управління поліції охорони в Черкаській області полковник поліції Василь Курятник.

Наразі в рамках проєкту «Варта вашої оселі» діють пільгові умови підключення помешкання до пульту централізованого спостереження:

- робота з монтажу обладнання лише 100 грн;

- щомісячна абонентська плата (охоронна та тривожна сигналізації) – 300 грн.

Фахівці Управління поліції охорони Черкаської області допоможуть підібрати та встановити сучасну охоронну систему, яка включає в себе датчики відкриття, руху та розбиття скла. В разі потреби встановлюємо датчики диму, температури та чадного газу, а також датчики для захисту від затоплень. Засоби охоронного призначення можуть бути як дротові, так і бездротові. Останні все більше набувають попиту в зв’язку зі швидкістю монтажу та функціональністю.

Наразі є можливість підключення охоронної сигналізації через додаток до мобільного телефону, що дасть змогу замовнику послуги отримувати «тривожні» повідомлення та спостерігати за станом сигналізації онлайн та керувати нею віддалено.

Для отримання детальної інформації та замовлення послуг поліції охорони звертайтесь за адресою: м. Черкаси, вул. Хоменка, 3/1. Телефон (067) 512 -76-48 та 9899 (безкоштовно з мобільних телефонів).

Про це інформує УПО в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100