реклама

реклама

Проєкт Департаменту поліції охорони триватиме до 06 червня. Наразі до 1 травня триває реалізація проєкту «Пожежне спостереження – доступне кожному». Головна мета – інформування населення, представників органів влади, бізнесу щодо можливості забезпечення надійного захисту їх житла та майна.

666

Ми маємо найсучасніше обладнання, що пройшло відповідну специфікацію, відповідає вимогам ДСТУ EN 50518-2019, рекомендоване для організації цілодобової охорони об’єктів та помешкань громадян з можливістю підключення охоронної сигналізації через додаток до мобільного телефону, що дає змогу замовнику послуги отримати «тривожні» повідомлення вразі порушення цілісності квартири чи об’єкту, спостерігати за станом сигналізації онлайн та керувати нею віддалено. Озброєний наряд реагування за лічені хвилини прибуде за сигналом спрацювання сигналізації, який миттєво надходить на пункт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області.

Фахівці Управління поліції охорони в Черкаській області надають консультації з питань вибору систем безпеки, забезпечують проектування, монтаж і сервісне обслуговування технічних засобів  відеоспостереження, охоронно-тривожної та пожежної сигналізації.

За додатковою інформацією та замовленням послуг звертайтеся за адресою: м. Черкаси, вул. Хоменка, 3/1 або за тел.: (067) 512-76-48 або 9899 (безкоштовно з мобільного) лінія працює цілодобово.

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Лисянка 05.03.2024 11:51
У армію, на "передок"... .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Ну всьо! 02.03.2024 22:20
Пропали оселі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100