реклама
Sucurity Police

реклама

Нью-йоркський театр «Метрополітен-опера» повідомив, що російська співачка Анна Нетребко не виконала умову закладу і не відмовляється від своєї публічної підтримки Володимира Путіна, поки він веде війну з Україною. Їй пропонували публічно засудити дії президента Росії.

277584759_7239185399456410_4638184829328725793_n

Про це повідомив американський журналіст родом із Черкащини Лев Хмельковський.

Генеральний менеджер Пітер Ґелб сказав: «Це велика художня втрата для опери. Анна є однією з найвидатніших співачок в історії «Метрополітену», але з Путіним, який вбивав невинних жертв в Україні, не було шляху вперед. Важко уявити сценарій, за яким вона повернеться до «Метрополітен».

Замість Анни Нетребко співатиме солістка Національної опери України Людмила Монастирська у виставі «Турандот». Вистави з участю Людмили Монастирської відбудуться 30 квітня, 3, 7, 11 и 14 травня.

Людмила Монастирська (дівоче прізвище Повстенко народилася 1975 року в Ірклієві на Черкащині. Найвідоміша українська оперна прима, володарка рідкісного spinto soprano – голосу, в якому легкість і прозорість ліричного сопрано поєднані з потужністю і силою сопрано драматичного, лауреатка Національної премії ім. Тараса Шевченка, народна артистка України.

У 15 років вона поїхала з села на прослуховування до Музичного училища ім. Глієра, потім працювала в Оперній студії при консерваторії, в Черкаському музично-драматичному театрі, в Дитячому оперному театрі на Подолі, у 2008 році керівництво Національної опери запросило її на «Аїду» Джузепе Верді. Вона співає на найпрестижніших оперних сценах світу: «Ла Скала» в Мілані, Королівському театрі Ковент-Гарден у Лондоні, «Метрополітен-опера» у Ню-Йорку та інших.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Нетребко откатила 02.04.2022 23:23
Вообще то. "Новосибирский государственный академический театр оперы и балета отменил выступление певицы Анны Нетребко, которое было запланировано на 2 июня. Театр объяснил отмену позицией Нетребко по военной спецоперации на Украине.
— Вчера артистка сделала заявление с осуждением действий нашего государства. Проживание в Европе и возможность выступать на европейских площадках для нее оказались важнее, чем судьба Родины. Сегодня не то время, когда можно поступиться принципами ради более комфортных условий жизни. Сейчас время сделать выбор, — указано на официальном сайте оперного." Понятно, чисто бабло победило. Ни о какой её гражданской позиции речь у этой ватанки не идёт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100