реклама

реклама

Черкащанин Олександр Гусейнов на своєму Youtube-каналі презентував свій новий трек, який мотивує кожного українця у боротьбі з російською агресією. Кліп було відзнято у Черкасах.

WhatsApp-Image-2022-05-17-at-16.37.34

– Цю пісню я написав ще до повномасштабної війни. Спочатку куплети були зовсім інші. Був момент зі словами "Брат йде на брата". Тому що до війни я був сліпим і думав, що росіяни – нормальні люди і тільки Путін прагне крові. Зараз, побачивши якої думки вони про наш народ і які звірства творять їхні солдати на нашій землі, я зрозумів, що ніякі вони нам не брати і ніколи ними не були, – розповідає «Прочерку» про створення пісні Олександр.

Тож автор тексту стер все, що було в куплетах, і написав про те, що твориться саме зараз.

– Чому вирішив зараз випустити цей трек? Людям потрібна мотивація, і мені вона потрібна. Саме тому я написав пісню, яка підіймає бойовий дух, мотивує і всиляє віру в нашу перемогу! Наостанок скажу словами з приспіву. Це наша Батьківщина, наш рідний дім! Ми – безстрашний народ, покажем усім! Перемога за нас, так буде незмінно! Живи на віки вічно, рідна Україно! – пояснює черкащанин.

Нагадаємо, раніше «Прочерк» інформував, що черкащанин зняв самотужки кліп на свою реп-пісню.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100