реклама
Sucurity Police

реклама

Український співак родом із Черкас, лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, який зазнав поранення під час мінометних обстрілів Києва російськими окупантами, в інтерв’ю Дмитру Гордону розповів, що зробить з осколком.

3acd15c-694.106fb72d-84f5-4632-9bd6-5228fae7b3ad---2022-04-25t183847

Про це пише «Кореспондент».

Нагадаємо, під час атак ворога на Київ Хливнюк захищав місто в лавах тероборони, а потім пішов у патрульну поліцію.

Осколок снаряда пошкодив обличчя артиста. Проте він його не викинув, і тепер хоче виставити на аукціон.

«Я спеціально поклав його в кишеню, щоб я його не викинув. Я думав іноді, щоб викинути його до біса. Думаю зробити з нього кулон і виставити на аукціон. Це уламок російської міни, здається, 120-міліметрової, якою намагалися "денацифікувати" мене особисто», – пояснив Хливнюк.

В інтерв'ю Гордону він також розповів, чому вирішив піти воювати, пише «ТаблоІD»:

«Досить просто було (прийняти рішення піти на фронт - ред.), враховуючи, що я не беру участь у бойових діях, прямої участі не беру. Це рішення я не можу назвати ані героїчним, ані важким», – поділився Андрій.

Коли почалася війна, музикант їхав з Маріуполя, де зіграв останній концерт в ще неокупованому на той момент місті. «Перша моя думка: діти, сім'я. Що з ними, чи були прильоти по моєму району в Києві. Чи вони живі, чи жива мама», – згадав Хливнюк.

Музикант розказав, як сумує за малими, яких не бачив протягом трьох місяців. «Мені кілька разів снилися мої діти, тому що я обіцяв їм дикуном поїхати в теплу країну. Я обіцяв їм цю подорож з наметами десь півроку. Я був на гастролях, у турах, але обіцяв це зробити. Батьки повинні виконувати обіцянки. Я свою не виконав. Я дуже їх люблю, дуже сумую. Дякувати Богу, вони у безпеці», – поділився співак.

Як відомо, Андрій з ексдружиною мають двох дітей: сина Івана та доньку Олександру.

А ще артист розповів, чому 25-го лютого вирішив заспівати вже всесвітньо відомий хіт «Ой, у лузі червона калина».

«Ми тільки-но зібралися патрулювали вулиці. Вийшли з автівки, я розказував хлопцям, навіщо я тут, а вони розповідали, чому вони тут. Користуючись тим, що мені довіряють і слухають мене, я спробував донести правду в реальному часі. Я хотів їм показати, як працює реверберація (залишкове "післязвуччання" у закритих приміщеннях - ред.), що таке акустика», – згадав Хливнюк.

На питання, чому весь світ так полюбив цей патріотичний сингл, співак не знайшов, що відповісти.

Нагадаємо, британський рок-гурт Pink Floyd випустив нову пісню Hey Hey Rise Up з вокалом Хливнюка.

2741450

33e6517-529.106fb72d-84f5-4632-9bd6-5228fae7b3ad---2022-04-25t183802  

Фото: instagram.com/andriihorolski

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100