реклама

реклама

Сингл «Зброя, а не таксі» випустив черкаський гурт «Спів братів». До збірки ввійшло три пісні: «Зброя, а не Таксі», «На кораблі» і «Превентивний удар». Композиція «На кораблі» вийшла також окремим відеокліпом.

avatars-slWDbTTLFwl8gVjy-P74Asg-t500x500

У пісні «Зброя, а не Таксі» гурт із захопленням відгукується про президента Володимира Зеленського: «Почнімо із того, що пісня ця – Ніяке не держзамовлення. Це слова простого митця, Тож покиньте своє невдоволення. В той ранок, коли почалася війна, Настали найважчі часи, Звучали тоді знамениті слова: Мені треба зброя, а не таксі!»

«Щира подяка у наших серцях, Ми втомлені, та незломлені. Я знов нагадаю, що пісня ця – ніяке не держзамовлення!» – звучить у пісні.

Друга композиція «На кораблі», виконана у стилі пісень січових стрільців, присвячена темі російських кораблів, які йдуть на дно через те, що моряки, мовляв, курять у невстановлених місцях. «Гей, окупанти, куріть - не куріть, ваш корабель все одно згорить!» – співають брати.

Третя пісня «Превентивний удар» в саркастичній манері розповідає про зустріч лідерів двох країн-агресорів: «І все було б смішно, якби не так сумно: Два діда сидять, телепають бездумно».

Автор тексту і музики Дмитро Осичнюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про вихід кліпів «Співу братів» про війну: «Ти кнопка», «maskva», «Bunker», «Час для розмов пройшов», «В городі Херсоні», «Чорнобаївка», «Ірпінь, Гостомель, Буча...», а також альбому «Музична оборона». Відеокліп гурту з Черкас, присвячений знищеному крейсеру «Москва», отримав більше мільйона переглядів на ютубі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+10 #2 Пшонка 24.06.2022 22:24
Лизнули жлобки...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Версія 07.06.2022 23:10
Зброя потрібна ЗСУ, а Президенту - мізки...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100