реклама

реклама

Музикант, фронтмен гурту “Бумбокс“ Андрій Хливнюк 31 грудня відзначив день народження. Йому виповнилося 43 роки. Проте назвати це словом “святкує” важко – з лютого Хливнюк став до захисту країни зі зброєю в руках. І став одним зі всесвітньо відомих символів визвольної війни українців завдяки заспіваній пісні “Червона калина“, пише «Караван».

123467


Наразі Андрій разом із побратимами по спецпідрозділу “Софія” перебуває на бойовому виїзді. І зустрів новий рік свого життя в окопі. “Отак зустрічаю свої 43. Знаю, що відбуваються терористичні атаки на рідне моє місто Київ, на мою любу Україну. Сил вам, будь ласка, тримайтеся. А якщо сильно хочеться мене привітати, задонатьте на безпілотні літальні апарати на Фонд  Андрія Хливнюка. Разом переможемо! Слава Україні!”

34569

Боротьба Андрія Хливнюка за перемогу точиться не тільки власне на фронті. Музикант створив власний фонд – і збирає кошти на ударні дрони “Панішер”. Крім того, Хливнюк дає благодійні концерти світом.

Днями музикант повідомив, що запис англійської версії пісні “Ой, у лузі червона калина” разом із гуртом Pink Floyd приніс півмільйона фунтів стерлінгів для українських парамедиків і благодійних фондів.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Кирилл 08.01.2023 10:24
наче його рідне місто це Черкаси
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100