реклама

реклама

Ведуча погоди на телеканалі «Вікка» Анастасія Портнова організувала шоу-балет, у який просто «закохалася» київська травесті-діва Монро, пише «Молодь Черкащини». Танцює у цьому балеті трійця веселих та яскравих дівчат зовсім не модельних параметрів. Та саме цим вони й підкуповують глядачів, і ті надовго запам’ятовують тріо «Бомба».

 

Ідея цього шоу Насті і не спала б на думку, якби вона сама не танцювала.

– Одного разу якось замислилась, що в Черкасах не вистачає шоу товстушок, й організувала шоу-балет «Бомба». І зараз бачу, що не прогадала, – говорить Анастасія. – Це три дівчини пишних форм, які танцюють в яскравому сценічному одязі. Спершу планувала, що номери вони готуватимуть для весіль, але потім нашими товстушками почали цікавитися й для інших заходів. Зрештою, де тільки вони не побували – за рік об’їздили Київ, Львів, Дніпропетровськ, Сімферополь та ще багато міст. У столиці їхнє шоу охоче замовляють заможні люди. Тому вже міркую про створення ще одного складу.

У номерах товстушок ніякої вульгарності: вони не танцюють стриптиз. Комусь подобаються, комусь – ні, але в проекті це враховано. Зрозуміло, що худорляві танцівниці до вподоби всім, а от пишечки – на любителя.

– Сьогодні їхні виступи вже впізнавані. А спочатку я на кожному кроці розповідала про моїх «бомбочок», сьогодні ж замовники самі телефонують і просять підготувати для їхнього свята номер товстушок. Буває дивуюся, звідки знають мій телефон, – розповідає танцівниця. – Тож і трапляється, що у п’ятницю пишечки виступають в одному місті, а в суботу – вже в іншому. Інколи шоу «Бомба» замовляють жінки на дні народження своїм чоловікам.

Дівчата із шоу пишечок узагалі не комплексують щодо своїх форм, а навпаки, навіть пишаються. До першого виступу Анастасія підготувала їх усього за три місяці, хоча до того, як потрапити у мій балет, ніде не танцювали.

– Це сильні талановиті дівчата, які показують себе справжніми зірками. Адже не кожна зможе так кумедно одягнутися та станцювати. Вони й у буденному житті такі ж веселунки, – стверджує Портнова. – Танцівниці вже встигли побувати на «Шоумонроу», що на каналі К-1. Уявлення не маю, як так вийшло, що саме їх туди запросили. Ведуча шоу травесті-діва Монро назвала їх дуже крутими й запевнила, що запрошуватиме на світські корпоративи.

Наталія Заїка


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Солнечная 13.11.2012 23:41
ОНИ ПРОСТО СУПЕР!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Погляд 28.10.2012 11:02
Ну, купальники то вже трохи занадто
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 helen 27.10.2012 18:02
Какие они живинькие и симпотичные)))) и лишним весом не заморачиваются.Молодцы!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100