реклама

реклама

Їм не страшні виснажливі білкові дієти та складні тренування по кілька годин на день. До участі у Всеукраїнському фестивалі «Фітнес-бомба 3», який відбувся 27-28 жовтня у Києві, троє черкаських спортсменів готувалися 2,5 місяці.


Черкащанин Андрій Кірсанов займається спортом вже майже 10 років. Спочатку пауерліфтингом, а з початку цього року – бодибілдингом. У «Фітнес-бомбі» теж брав участь у категорії бодибілдинг. Протягом кількох хвилин Андрій вражав усіх своїм тілом, позуючи під музику. Для цього, каже, навіть працював з хореографом.

 

Щоб зберегти свої м’язи та позбутися води в організмі, Андрій Кірсанов 2,5 місяці «сидів» на білковій дієті.

Попри те, що призового місця спортсменові здобути не вдалося, своєю участю у конкурсі він задоволений, адже потрапив до фіналу. А це досить пристойний результат для дебюту на чемпіонаті України.

Ще одна черкащанка, тренер фітнес-клубу «Три-чотири» з АБТ Вікторія Амінова взяла участь у категорії фітнес-бікіні та привезла до Черкас бронзову медаль.

Вика2

Як і Андрій, дівчина також їла лише білкову їжу. Зізнається: попри усі труднощі, відмовитися від участі не виникало бажання ніколи.

– Хотілося, щоб швидше прийшов цей день, щоб з’їсти хоча б один шматочок торту, – жартує Вікторія.


Протягом останніх тижнів у раціоні дівчини були лише курятина, яйця, телятина та сир, а також вода та чай без цукру. Проте й на ці продукти особливого апетиту у дівчини не було. На запитання, як стримувала себе від всіляких «смакотеликів», дівчина відповідає:

– Зайду в магазин, помацаю шоколадку і піду далі. Симулюю, наче поїла. А от в останні дні я навпаки  не заходила в магазин у ті відділи, де можна спокуситися, – розповідає Вікторія Амінова.

Особливо дівчину підтримали брат та мама.

Вже на сам конкурс у Київ також приїхали дівчата, які займаються у Вікторії.

– Четверо дівчат «порвали» увесь зал. Вони так махали плакатом та кричали «Віка зможе!», що це дуже додавало мені сил. Потім вже навіть не черкаські вболівальники кричали моє ім’я. Коли є така підтримка, хочеться працювати далі, – ділиться враженнями Вікторія.

Протягом конкурсу дівчина так хвилювалась, що майже не їла.

– За останній день я з’їла один грейпфрут, півлимона та одне яйце. Воду я взагалі не пила, щоб бути у формі. А виступили ми аж о восьмій вечора, – пригадує Вікторія Амінова.

 

Попри складну підготовку дівчина результатом задоволена. Зараз вона вже готується до іншого конкурсу. А взагалі мріє «взяти світ».

Ще одна черкаська «фітнес-бомбочка» , тренер Студії бікіні та бодибілдингу «Спартак»»  й фітнес клубу «Три-чотири» Юлія Сидоренко здобула срібло у категорії атлетик фітнес. Силовим фітнесом вона займається вже 4 роки. А от в дитинстві займалася веслуванням.

Збалансоване харчування Юля називає не дієтою, а способом життя, свої фізичні навантаження – денною нормою. Зважаючи на те, що про свою номінацію дізналася лише за місяць до змагань, результатом цілком задоволена. Хоча спочатку готувалась також до фітнес-бікіні.

 

Юля (по центру) в номинации бікіні

Юля (по центру) в номинации бікіні


– Нас усіх дуже підтримував наш тренер Микола Сікачина, який також діючий спортсмен-бодибілдер.  Щоб зосередитися на нашому результаті,  він вирішив перервати свою підготовку до цих змагань. Хоча  теж тримав дієту, щоб бути зі спортсменами на «одній хвилі»,– сміється дівчина.

В номінації «атлетик-фітнес» окрім краси тіла Юля також демонструвала свої фізичні можливості у підтягуванні на перекладині, віджиманні на брусах та веслуванні на тренажері.

– Якщо чесно, думала, що хвилюватимусь більше. Силові навантаження я люблю. Тому зробила все те, що змогла. На весну хочу суттєво покращити свої результати, адже часу на підготовку буде набагато більше,  – розповідає Юлія Сидоренко.

Ще один вихованець Миколи Сікачини Олексій Фідрус, який теж змагався у атлетичному фітнесі, зізнається, що ніколи не бачив скільки красивих людей в одному місці. Хоча медалей з цих змагань він і не привіз, проте анітрохи не засмучений таким дебютом, зважаючи на стислі терміни підготовки.

Задоволений результатом своїх «підопічних» і їхній тренер Микола Сікачина, що проводить заняття у тренажерних залах «Три-чотири» й «Студії бікіні та бодибілдингу «Спартак»».


– Я пишаюсь, що четверо наших спортсменів змогли витримати це «пекло». Це дуже непросто, адже від виснажливих тренувань та жорсткої  дієти людина втрачає багато сил, однак треба продовжувати тренуватися, – каже Микола.

За його словами, багато спортсменів починають готуватися, однак більшість з них сходить з дистанції, тому що починаються зриви в дієті.

Сьогодні Микола Сікачина готує своїх спортсменів вже до нових конкурсів, однак про їхню назву поки розкривати секрет не хоче.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 ОКСАНА 17.11.2012 16:29
:-) РЕСПЕКТ АНДРЮШЕ! ЧТО БЫ ПОДГОТОВИТСЯ К ТАКИМ СОРЕВНОВАНИЯМ НАДО ИМЕТЬ ХАРАКТЕР И ЦЕЛЬ! МНОГО ТРУДА ,МНОГО БОЛИ ,ПРИДЕРЖИВАТЬСЯ СПОРТИВНОГО ПИТАНИЯ !НАДО ПРОЙТИ ЧЕРЕЗ МНОГОЕ, ЧТО БЫ ДОСТИЧЬ НУЖНОГО РЕЗУЛЬТАТА! МЕНЯ ПОЙМУТ ТЕ,КТО ЗАНИМАЕТСЯ ФИТНЕСОМ И ЗНАЕТ ЧТО ЭТО ТАКОЕ! АНДРЮША ТЕБЕ УДАЧИ В СПОРТЕ И В ЖИЗНИ! 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Helen 11.11.2012 21:57
№3,Уважаемый,если бы ты хотя бы раз увидел как они тренируются,суш атся и пашут над собой,ты бы не оскорблял этих людей!!!Сам ты клоун!!!Подними разок -другой тот вес ,который они систематически тянут,и ты помрешь...А моему тренеру Андрею-особый RESPECT!!!!Увач и Вам ,Андрей,в ближайших соревнованиях!! !!!We are the chempions!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 PresidentUA 08.11.2012 10:57
Раз в житті хоча б погладити таких фітнес-бомбочок...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #3 ! 04.11.2012 22:34
Клоуны. Призовые места в категориях где всего два участника :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Анонім 03.11.2012 14:28
Шишка *********
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Катерина 02.11.2012 22:55
Черкащани - ви молодці! Щирі вітання! Так тримати!
Олексію, ми за тебе вболіваємо та неймовірно раді, що саме ти ввійшов в цю четвірку, і що ти достойно витримав це "пекло" !!! Подальших вам успіхів!)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100