Близько трьох місяців в ефірі черкаського реаліті-шоу «Козак-холостяк» 32-річний Олександр Бойко шукав собі наречену серед 15 красунь. До фіналу дійшли дві дівчини – Марина Левченко із села Носачів Смілянського району та смілянка Ірина Міцкевич. Обручку Олександр одягнув на палець останньої.

Однак після проекту пара разом була недовго. Про свої теперішні стосунки розповідають неохоче. Олександр називає їх «дружніми», Ірина взагалі не хоче їх коментувати.


– Поки що моє серце зайняте Іриною. Зараз нам не дуже вдається знаходити спільну мову. Це й не дивно, тому що у всіх є свої таргани в голові. Не завжди люди сходяться з першої ж хвилини, – каже Олександр Бойко і додає: – На сьогодні ми гарно спілкуємося та залишаємося друзями.


Попри те, що в реальному житті із стосунками виникли складнощі, «козак» про участь у шоу не жалкує:

– Проект мені дуже сподобався. Я йшов на це усвідомлено. Спілкуватися одночасно зі стількома красунями – кожному чоловікові приємно, – розповідає про свої враження головний герой шоу.

Не розчарувалася в шоу й Ірина Міцкевич:

– Про те, що пішла на шоу, не жалкую. Познайомилася з цікавими людьми, отримала задоволення, – лаконічно коментує дівчина.


Ініціатор ідеї, продюсер та ведучий шоу Максим Дубінський переконаний: сьогодні «Козак-холостяк» – найпотужніший проект за всю історію Черкащини. Попри те, що визначити, скільки глядачів спостерігали за розвитком «холостяцької» драми, не вдалося, однак Олександра Бойка дівчата на вулицях рідного міста таки почали впізнавати.


Наразі організатори планують зйомки другого сезону телепроекту. Якщо для цього знайдуть кошти, то кастинги розпочнуться вже в березні наступного року, а знімальний процес – у квітні.

Нагадаємо, проект «Козак-холостяк» є аналогом реаліті-шоу «Холостяк», що на каналі «СТБ». Смілянський проект транслювали ТРК «Рось» та ТРК «Сміла-ТВ».

реклама

Коментарі  

 
0 #1 ******* 13.04.2014 00:59
Випадково переглянув кілька випусків цього, так званого "реаліті-шоу". Висновок: не професіний, дуже низький рівень режисури, (якщо тут взагалі режисура присутня ). Це не реаліті-шоу, а низькопробна художня самодіяльність сільського клубу по ініціативі місцевого конюха, який начитався книжок про телебачення. На такому ж рівні і операторська робота. Треба ж спочатку навчитися робити такі речі професійно, а потім виходити на екран. Та і грошенята марно не сіяти.Чи вони на ваші? Тоді зрозуміло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100