реклама

реклама

Цього місяця стартує черкаська версія найромантичнішого реаліті-шоу світу «Холостяк» – «Козак-Холостяк».


Свою єдину серед 15-ти красунь-учасниць шукатиме успішний 32-річний київський економіст Олександр. Він, як і попередні два холостяки з українським корінням – американський танцюрист Максим Чмерковський та англійський принц Френсіс Олександр Метью Романов, мріє повернутися додому заради коханої.

– Наш козак-холостяк – родом із Черкащини, проте вже 7 років працює в столиці, – розповідає ініціатор ідеї, продюсер та ведучий шоу Максим Дубінський. – Він вже визначився з тим, що хоче отримати в своєму житті, твердо стоїть на ногах. Тепер для нього – час подумати про особисте життя. 


Олександр не одружувався раніше, тому що переконаний: шлюби в ранньому віці створюються під впливом емоцій, а тому – недовготривалі.

– Зараз він дуже виважено підходить до пошуків своєї обраниці і вірить, що саме наше шоу подарує йому справжнє кохання, – пояснює Максим Володимирович.

Протягом трьох місяців, що триватиме шоу в ефірі телеканалу «Рось», холостяк 12 разів ходитиме на побачення з дівчатами. Їхні зустрічі відбуватимуться у вишуканих ресторанах, затишних агросадибах, музеях чи теплоході. Наприкінці обов’язково відбуватиметься церемонія «тітка-квітка», під час якої Олександр даруватиме букет польових квітів тим дівчатам, які найбільше припали йому до душі. Учасниці, які не отримуватимуть дарунку від холостяка, вибуватимуть із шоу. Коли в проекті залишиться три дівчини, вони познайомлять Олександра зі своїми рідними. Головний герой шоу представить своїм батькам лише двох фіналісток.



Під час останньої програми, яка вийде в ефір наприкінці жовтня, козак-холостяк має визначитися, хто стане його обраницею. Творча група проекту сподівається, що реаліті-шоу завершиться хепі-ендом: Олександр освідчиться в коханні одній з дівчат, після чого щаслива парочка отримає романтичну мандрівку до одного із міст Європи.

Організатори переконані: усім незаміжнім чи розлученим, із дітьми чи без, але не молодшим 20 років дівчатам потрібно без вагань заповнювати анкети учасниць шоу на сайті ТРК «Сміла-ТВ» (www.smila.tv) у рубриці «Козак-Холостяк».


– Такого чоловіка, як наш герой, годі й шукати! Дівчата, повірте мені, вам варто ризикнути! А якщо це ваша доля? – заінтриговує Максим Дубінський. – Не зволікайте: часу залишилося зовсім небагато.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #21 Альона 04.08.2014 21:03
Шоу супер :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #20 наталька 23.09.2012 20:23
елки палки вы такие дикари что это писец просто!! селоооооооо! ну сняли в Смеле холостяка и чтооо, это круто что наш город хоть как то пытеться заинтерисовать молодежь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #19 Нюся 02.09.2012 20:20
Девченки,про возраст вы загнули,ему и правда 32!!! И он классный,я знаю о чем говорю. А на счет одного вы правы,фото не могут так испортить человека,это у вам к окулисту пора.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #18 РеБром 02.08.2012 17:38
Цитую Опача:
Цитую Ятрань:
Кінь з танцями :lol:

Причем на последнем фото - конь в стойле ;-)

Якщо суб"єкт у стійлі - то друга літера у слові кОзак написана явно неправильно :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #17 Опача 02.08.2012 17:13
Цитую Ятрань:
Кінь з танцями :lol:

Причем на последнем фото - конь в стойле ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #16 Опача 02.08.2012 17:12
Самое крутое фото в портфолио этого прост... простите мачо - там, где струя лимонада, выпущенная с пляшки в лоб "герою" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #15 Маринка 02.08.2012 17:11
:o 32 года ?!?!?!?!? Да ему на фото 45-50 как минимум.... Не верю что фото может так старить человека, шось тут не так... :-? 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #14 werty@ 02.08.2012 16:41
:D Не хочется пропустить эту "парадию".Обязательно буду смотреть.Там же главный герой Александр-козак!!!СМЕЛА the best!!! :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #13 Вовчик 02.08.2012 16:08
Как в песне ................ МаЧо :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #12 Вовчик 02.08.2012 16:06
Такэ, и в оригинале шоу - аццкий отстой, а в копии вообще будет мрак :))) Какой-ЖЭ он успешный если в 32 годя не может сам девушку найти :) БагЭМА. Главное что "Киевский", и пофиг что на самом деле "Смелянский" :) А фотки ржачные, нормуль для "Кризиса среднего возраста" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100