реклама

реклама Делікат

реклама

3 липня у Черкаському обласному краєзнавчому музеї в рамках презентації нової кафедри графічного дизайну, моди та стилю Черкаського державного технологічного університету відбулося відкриття виставки робіт студентів і викладачів кафедри.

449776654_1048663360594561_6493761008247939252_n

Виставка включає роботи у різноманітних і різнопланових техніках, жанрах і направленнях: пастель, батик, абстракції, книжкова та комп’ютерна графіка, дизайн логотипів та айдентики, серії плакатів, екслібриси, шрифтові плакати та артоб’єкти на залишках гільз.

9

Більшість представлених робіт об’єднує звернення до важливих історичних тем та воєнних сторінок сьогодення. Експонуються роботи присвячені подіям Революції Гідності, Захисникам України, видатним українцям Василеві Стусу, В’ячеславу Чорноволу, Миколі Леонтовичу, художникам Георгію Нарбуту, Соні Делоне та Миколі Теліженко.

11

«Презентовані роботи відповідають сучасним тенденціям дизайнеризації світу, демонструють креативні підходи у мистецькому розкритті важливих тем та подій, зокрема мистецьку мову війни», - зазначає арткураторка виставки, завідувачка відділу науково-просвітницької та виставкової роботи музею Марина Цибенко.

18

15

Фотографиня Анна Веретільник.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100