реклама
Sucurity Police

реклама

Своє вміння та майстерність вкотре довели  вихованці ансамблю «Вікторія», які повернулися з  Кубку Європи із низкою нагород. Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

antre2

 П’ять перших місць здобув колектив центру  «Вікторія» на етапі Кубку Європи та Міжнародному  фестивалі хореографічного мистецтва «Антре»,  який проходив 18-20 листопада у м. Бєлгород  (Росія). Більше тисячі учасників з трьох країн мали  змогу продемонструвати свої здібності у  різноманітних танцювальних стилях: диско, хіп-хоп,  фрі – шоу, фентезі, белі-данс, танцювальне шоу та  інше.

antre0

«Суддівство було дуже імените,  окрім того, що я була запрошена як суддя, поряд зі мною сиділи судді не лише з України, а й професор із ГІТІСу та президент Молдавської танцювальної організації. Росія продемонструвала справді дуже високий рівень організації цьогорічного танцювального шоу. Я задоволена виступом свого колективу, адже буквально усі мої діти повернулися додому із нагородами», – розповідає Вікторія Сухенко, керівник ансамблю «Вікторія» та суддя конкурсу.

antre3

Участь у цих змаганнях колектив багатопрофільного молодіжного центру «Вікторія» бере щорічно, тому, за словами Вікторії Сухенко,  російська сторона зустрічає їх дуже привітно.

antre1

Цього року черкаські танцюристи із легкістю входили до фіналу та демонстрували справді високі результати на кожному етапі змагань. На перші сходинки танцювального п'єдесталу піднялися: Богдана Чорна, Олександра Дьячук, Вікторія Сухенко, Богдан Микитюк, Марія Тимошенко, Ольга Бараннік. Друге місце у Анни Кузьменко, а бронза дісталася Альоні Посашковій.

antre7 

antre4

Наразі черкаські танцюристи готуються до одних із найвідповідальніших змагань року –  Чемпіонату України, який проходитиме з 29 листопада по 5 грудня у Ялті. На цих змаганнях відбуватиметься відбір на Чемпіонат світу, який буде проходити цього року в Англії.

antre6 

усі фото - Федерація сучасного естрадного танцю Російської Федерації

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 Доброжелатель 03.12.2011 22:39
Можливо і для черкасців станцюють переможці...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Vitaliy 03.12.2011 21:15
Кирсан, может такая практика и есть в мире но не во всем. не нужно путать продвинутые телепроекты с соревнованиями! я что то не помню что бы в каком-то спорте речь шла о гран-при?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Надія 02.12.2011 17:04
Гран-прі - не головне. Головне, що в цих дітей свято в душі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Кирсан 28.11.2011 14:16
Все добре,але з міжнародних змагань не вся правда кажеться.
1,2,3 місця не є престижними,вищ е цих місць є гранпрі в кількох номінаціях,та ще деякі призи.А потім 1,2,3,вони часто заохочувальні і не більше.
Така практика у всьому світі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Петро Чорнобай 28.11.2011 10:44
Які молодці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100