реклама

реклама

Німці у Новий рік... стрибають, іспанці – відганяють злих духів, а черкасці наряджатимуть аж три ялинки.

Через примхливу погоду льодовий фестиваль у Черкасах завжди під питанням

Через примхливу погоду льодовий фестиваль у Черкасах завжди під питанням

 

Про найближчі святкові плани розповіла директор департаменту освіти і гуманітарної політики міськвиконкому Ірина Топчій.

Один…

Уже 3 грудня о 16:00 біля Драмтеатру відбудеться урочисте відкриття новорічної ялинки. Її розміри будуть традиційними. Черкаські дизайнери нині працюють над кольором освітлення та оновленням іграшок.

Два…

3 грудня о 12:00 розпочнеться прикрашання ялинки у сквері біля облдержадміністрації. Урочистий обряд здійснюватиметься силами учнів черкаських шкіл. Для новорічної красуні вони готуватимуть саморобні іграшки та прикраси.

Три… Ялинка гори!

19 грудня на Соборній площі постане губернаторська ялинка.

Торік на губернаторську ялинку зганяли творчі колективи з усієї області

Торік на губернаторську ялинку зганяли творчі колективи з усієї області

Про інші новорічні забави…

1-19 грудня стартує благодійний проект «Смачна новорічна країна», вилучені кошти з якого віддадуть онкохворим дітям. Принадою цьогорічного заходу, за словами пані Ірини, буде його масштабність. Оскільки участь у «смачній країні» візьмуть як учні шкіл та садочків (вони створюватимуть солодку композицію у вигляді пазлів), відомі черкаські кулінари та усі ті, хто має досвід приготування кулінарних «шедеврів» та бажає поділитися власним досвідом. Цього року модерновим буде і проведення аукціону-продажу виготовлених композицій. Він відбуватиметься у Драмтеатрі 19 грудня о 17:00 у два етапи: перший – радіо-аукціон за підтримки радіо «101 Далматин» та ТРК «ВІКА»; другий – аукціон наживо в місці проведення заходу.

2 грудня о 14:00 у Палаці молоді розпочнеться фестиваль орігамі.

3 грудня о 14:000 у сквері біля ОДА відбудеться виставка-продаж новорічних подарунків та цікавих прикрас, виготовленими хенд-мейд черкаськими дітлахами.

У сквері «Юність», де традиційно Дирекція парків влаштовує казкове містечко, і цього року створять новорічну атмосферу справжньої Лапландії.

8 січня (за сприятливих погодніх умов) стартує льодовий фестиваль «Крижталь-2012».

Також відбудеться уже традиційна акція до Нового року, за сприяння дружини міського голови Анжели Одарич, «Святий Миколай живе у кожному з нас». Її кредо залишається незмінним. Кожному черкасцю пропонують стати Дідом Морозом для конкретної «категорійної» дитини.

Конкурс «Новорічний настрій» сколихне черкаські навчальні заклади та дитячі садочки. Діти боротимуться за найкреативніше прикрашання своєї школи чи садка.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 se5 13.12.2011 22:59
пусть гуляют!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Е.М. 11.12.2011 04:31
Хорошо, когда город готовится к Новому году - и ёлок много, и празднества всякие,и, действительно, помощь для сирот и инвалидов... Создаётся реально праздничное настроение (конечно, у тех, кто хочет быть в хорошем настроении, а не злобствовать). Только все программы расчитаны на молодёжь. Хотелось бы и для весёлых людей старшего поколения какие-нибудь развлечения.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Країна дурнів 08.12.2011 17:44
Для чого в такий непростий час дві головні ялинки для нашого міста, - невже немає куди дівать гроші... чи треба багато розуму, щоб обласна і міська влада домовились і оптимізували дані витрати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 О !!! 05.12.2011 10:01
*** То что она делает для детей сирот и инвалидов, трудно переоценить. А что сделал ТЫ для этой категории детей? В каком приюте ты был, кому сделал подарок на Новый год, кого просто поздравил? Скажешь? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Ну-ну 04.12.2011 19:42
Как уже достал этот пиар - дружина мiського голови.Тоже еще цабэ большое! Никто не говорит о муже Ангелы Мерхель или жене Шимона Переса. А тут только и восхваляют, какая она умница, да какя она деятельная. Да кто она такая, эта Анжела Одарич? Подумаешь, жена мера. Ну и что дальше? Была б женой слесаря, никто и не вспомнил бы даже при суперблаготвори тельности!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100