реклама

реклама

Переможниця нещодавнього Відкритого Кубку Черкаської області та м. Черкаси фітнес-турніру «Різдвяні канікули-2012» у номінації «Бікіні» в категорії «До 165 см» Юлія Сидоренко охоче розкрила «Прочерку» секрети досконалої фігури.

– Шейпінг та фітнес, безперечно, є корисними для здоров’я людини, але без «заліза» зліпити досконале тіло – неможливо, – переконана спортсменка.

Дівчина є вихованкою Миколи Сікачини, а тепер вже і його колегою – тренером-інструктором тренажерного залу «Спартак».

Юлія прийшла в спорт три роки тому. У школі навчалася в спортивному класі, пробувала себе в греблі. Але тоді їй подобалися більше спортивні ігри, ніж біг, стрибки чи розтягування. Після закінчення вишу, Юлія працювала в туристичному агентстві і навіть не підозрювала, що колись тренування стануть її стилем життя:

– Прийшла в тренажерну залу, щоб підкоригувати фігуру, а потім зрозуміла, що хочу займатися в житті саме цим.

Дівчина говорить, що, для того, щоб досягнути результату, на заняття потрібно приходити мінімум тричі на тиждень:

– Інтенсивного годинного тренування буде достатньо, – переконана вона.

Розповіла Юлія Сидоренко й про секрет спеціальної дієти для бодібілдерів – «сушку», тобто зганяння зайвого «жиру» для того, щоб залишилася лише м’язова тканина.

Вихованки Миколи Сікачини Юлія Сидоренко та Анна Круковська не залишили своїм суперницям шансів на перемогу

Вихованки Миколи Сікачини Юлія Сидоренко та Анна Круковська не залишили своїм суперницям шансів на перемогу

За словами молодого тренера, спортсмени починають «сушитися» за півтора місяці до змагань. У раціоні залишаються лише вуглеводи, рисова каша, куряча грудка, яйця (мінімум 8 штук на день), знежирений сир та риба (хек чи минтай).

– Їсти потрібно часто (через кожні дві-три години), але мало. Під час одного прийому можна з’їсти 2-3 ложки каші, 100 г курки. До того ж, не зменшувати фізичні навантаження. Я, наприклад, чергую силові навантаження з аеробікою: одного дня я бігаю на біговій доріжці, а наступного – працюю з гантелями та штангою.

Зараз дівчина готується до наступних змагань та вступу до ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я ЧНУ ім. Б. Хмельницького.

Пишається Юлія не лише своїми досягненнями, а й своїх вихованців: на цьому ж турнірі її «підопічна» Катерина Круп посіла четверте місце в номінації «Бікіні» в категорії «Вище 165 см».

Ще одна вихованка тренера Миколи Сікачини Анна Круковська виборола "золото" в номінації "Бікіні" (категорія "Вище 165 см")

Ще одна вихованка тренера Миколи Сікачини Анна Круковська виборола "золото" в номінації "Бікіні" (категорія "Вище 165 см")

Наостанок дівчина з найкращою спортивною фігурою на Черкащині порадила черкащанам, як повернутися до звичної форми після новорічних свят:

– По-перше, не треба панікувати й впадати в депресію, коли побачите зайві сантиметри на талії. Просто займайтеся спортом і вживайте більш «легкі» страви: супи, салати тощо.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Ян 08.01.2012 20:04
А де ще, можна, фотографії подивитися :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Helen 05.01.2012 01:01
Молодцы девушки-так держать!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100