Костянтин Петрович Трапезніков – один із п’яти черкащан, чиї фото нині можна побачити на біг-бордах у Черкасах.
Школярів закликають говорити добрі слова своїм рідним

Школярів закликають говорити добрі слова своїм рідним


У місто він приїхав ще в післявоєнні роки працював начальником судноремонтної плавбази, потім понад 50 років трудився на  ПМК- 42, де обіймав посаду головного енергетика. Його правнучки Віра та Маша із задоволенням слухають цікаві розповіді Костянтина Петровича. Тож у рамках проекту «Ви – наша совість і гордість Черкас» вони написали листа на адресу громадської організації «Рідне місто Черкаси». Цю історію, як і багато інших, було опубліковано в черкаських газетах, а якраз на новорічні свята фото Костянтина Петровича з онучками з’явилося на біг-бордах.
"Багато хто подумав, що таким чином ми привітали дідуся з Новим роком", - рідні Костянтина  Петровича

"Багато хто подумав, що таким чином ми привітали дідуся з Новим роком", - рідні Костянтина Петровича


Мама Віри і Маші – внучка Костянтина Трапезнікова Галина Тимошенко розповідає: дізнавшись про біг-борд, 85-річний дідусь сам на громадському транспорті поїхав подивитися на своє фото.
– Він був дуже розчулений тим, що про нього не забувають. Бо для людей у віці – це неабиякий стимул не опускати руки, а чогось прагнути. Мені також телефонували знайомі, ділилися враженнями. Але багато хто подумав, що таким чином ми привітали дідуся з Новим роком, - усміхається пані Галина.
Героями біг-бордів також стали Володимир Дмитрович Кусливий разом з онуком Андрієм Азар’євим, Світлана Євгеніївна Євтєєва з онуком Женею Куліковим, Олександр Іванович Панченко та Володимир Васильович і Віра Костянтинівна Соловйови.
Голова громадської організації «Рідне місто Черкаси», депутат Черкаської міської ради Сергій Отрешко зауважує: проектом «Ви – наша совість і гордість Черкас» якраз  і хотіли привернути увагу до простих черкащан, котрі трудилися заради розбудови рідного міста.
–  Нам надходить дуже багато теплих листів від онуків, котрі розповідають про своїх дідуся і бабусю. Кожен із героїв своєю працею допоміг зробити наші Черкаси красивим і зеленим містом. Тож ми хочемо, аби суспільство їх не забувало і цінувало. І якщо діти тепло поспілкуються зі своїми рідними, гадаю, нашу місію буде виконано, - каже Сергій Отрешко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100