Бек-вокалістку Ані Лорак з Черкас Аліну Мартиненко не обрав жоден із зіркових суддів на проекті «Голос країни-2». Про це повідомляє сайт "Дуся".

Аліна є сестрою Олексія Мартиненка, фіналіста першого проекту «Голосу країни». Ще під час участі хлопець часто говорив, що хоче, щоб його сестра прийшла на кастинг другого сезону, тому що співає у сто разів краще від нього. Хлопець сам навіть заповнив анкету учасника замість своєї старшої сестри.

– Ви – молодець. Я навіть не знаю, що з нами сталося, що ми не повернулися. Як будете дивитися відео, побачите, який у нас там цирк був, – говорила після виступу співачка Діана Арбєніна.

Коли дівчина назвала своє ім’я та прізвище, Арбєніна відразу здогадалася: 

– А, ви Льошина сестра! Ви, до речі, схожі.

– Це було, мабуть, не найкраще Ваше виконання. Ви перехвилювалися, – говорив Олександр Пономарьов.

– Чудово співали, – підбадьорила співачка та тренер проекту Валерія.

У інтерв’ю після виступу дівчина розповіла, чому її не обрали та як їй працюється із зіркою вітчизняного шоу-бізнесу.

Фото каналу "1+1"

Фото каналу "1+1"

– Аліно, скажи, Кароліна знала, що ти збираєшся брати участь в «Голосі країни»?

– Я вирішила не говорити їй про участь до сліпих прослуховувань ...

– О'кей. А як Ані Лорак взагалі ставиться до того, що ти можеш коли-небудь піти, так би мовити, у вільне плавання?

– Думаю, вона дорожить своєю командою, тому, напевно, поставиться не дуже добре. Я працюю з Ані Лорак вже п’ять років і вже звикла до цієї роботи, мені все подобається. Приємно працювати із найбільш топовою артисткою нашої естради. Це божевільна енергетика, професіоналізм. Навіть якщо ти стоїш у зірки за спиною, все одно з нею взаємодієш... Ми ж повинні співати з нею, дуже добре одне одного відчувати для того, щоб це було разом, чисто і красиво. Думаю, що всі глядачі розуміють, що таке один голос, і коли люди співають в два голоси. Завдання бек-вокаліста – ні в якому разі не переборщити, а співати, трохи ховаючи свій тембр, своє особисте «я», але додаючи якихось фарб в пісню. І, природно, підтримати основний голос там, де артист йде на якісь імпровізації. Ані Лорак дуже любить імпровізувати, у неї це добре виходить.

– Тобто ти як бек-вокалістка стаєш другим «я» Кароліни?

– Це голосно сказано – другим «я». Але, скажімо так, взаємодію з нею тісно.

– Ти повинна наслідувати її голос, не бути собою?

– Треба трохи прибирати всі барви й відтінки свого голосу для того, щоб вийшло щось універсальне. Тому що у Ані Лорак дуже яскравий, неповторний тембр – я навіть схожого такого не чула. Це яскрава індивідуальність.

– Скажи, навіщо тобі все-таки потрібен був «Голос країни»?

– Мені хотілося спробувати свої сили, тому що я ні разу не брала участь в конкурсах. Мені не вистачає адреналіну, якихось емоцій, саме конкурсних. Багато друзів і знайомих мене вже давно вмовляли спробувати себе в якому-небудь телешоу.

– А чому ти раніше на це не наважилася?

– Було багато концертів, гастролей, а зараз у зв’язку з вагітністю та пологами Ані Лорак з’явилося трохи вільного часу. Але, чесно кажучи, мої друзі, які дуже добре співають і були впевнені, що зможуть потрапити в «Голос», не пройшли. Ніхто з тренерів до них не повернувся. Тому і я не сильно рвалася...

– А які поради тобі брат Олексій Мартиненко? Думаю, глядачі ще пам’ятають, як він сам проходив сліпі прослуховування на сцені «Голосу».

– Саме він мені і радив, як кажуть, взагалі не паритися. Мовляв, як буде, так буде.

Фото каналу "1+1"

Фото каналу "1+1"

– Чи не боїшся залишитися бек-вокалісткою на все життя?

– Мені справді дуже подобається моя робота, і якщо б я не бачила якесь життя за лаштунками зірок і деяких моментів, то, можливо, сиділа, працюючи в черкаському ресторані, і думала: «Ой, яка я нещасна, що досі не зірка...» Але мені пощастило, я все-таки покрутилася в цьому середовищі і мала можливість зробити для себе якісь висновки.

– І що ж зупиняє?

– Перш за все, потрібні чималі гроші, щоб хоч якось розкрутитися. А просто зняти кліп і потім десь затухнути на першому етапі – це взагалі нецікаво. Якщо вже виходити, я так вважаю, то виходити з розмахом, щоб тебе запам’ятали, і потім якось триматися на плаву.

– Як ти оцінюєш свій виступ на «Голосі»?

– Чесно, я незадоволена собою, – зізналася Аліна. – Можливо, я перед прослуховуванням недосипала, і перед самим виходом мені дуже захотілося спати. У результаті голос вже трохи заснув.

Відео ТУТ.

Нагадаємо, місяць тому 31-річна смілянка Наталія Пічкур своїм виконанням пісні «Padam» Едіт Піаф змусила усіх зіркових тренерів другого сезону проекту «Голос країни» у «Виборі наосліп» натиснути кнопку «Обираю тебе».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Оксана Колісник 15.02.2012 10:24
Молодець, дівчинина! Дуже тверезо міркує і, вочевидь, буде розвиватися. Відчувається грунтовний професіонал. Успіхів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Артем 08.02.2012 17:16
Цитую Олександр:
Не Черкаська а ЧИГИРИНСЬКА :roll:

Ага! Вони вже забули звідки родом . Там зіркової хвороби , що в брата , що в неї більш чим треба. Брат взагалі коли приймав участь то сказав , що він з Києва
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Олександр 08.02.2012 15:23
Не Черкаська а ЧИГИРИНСЬКА :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100