Конкурс «СтудМіс Черкащини» цього року відбуватиметься вдруге і проходитиме в обласній філармонії 4 травня.

 

12 учасниць із різних навчальних закладів області змагатимуться за першість. Головний організатор конкурсу – черкаське агентство «Оса».


– Маємо позитивний досвід подібного конкурсу минулого року. Очікуємо, що й цього разу він пройде на високому рівні, – розповідає директор агентства «Оса» Валентина Захарченко. – Зокрема, переможниця поїде на 4 дні у подорож Віднем та Будапештом.

Нині у навчальних закладах уже завершилися відбіркові тури. Дівчата готуються до обласного конкурсу, аби мати шанс потрапити на всеукраїнський рівень.


Організатори обіцяють, цього року в конкурсі з’являться новинки, одна з яких – вихід з акцентом на оригінальні капелюшки. Решту секретів поки що не розголошують.


Активно долучаються до проведення конкурсу студентські активи вишів, спонсори, вдруге підтримує захід також депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький.


– Залучення спонсорів у склад журі довело свою ефективність, – зауважує Валентина. – Вони зацікавлені в проведенні заходу, та й саме оцінювання виходить набагато об’єктивнішим.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100