реклама

реклама

Українська співачка Злата Огнєвіч потішила фанів музичною новинкою. Виконавиця випустила ліричну пісню про кохання «Ти обіцяв», у якій оспівала свою історію стосунків.

1305878

Про це інформує ТСН.

«В моєму житті була історія, коли я зустрічалась з хлопцем і через деякий час дізналась, що у нього є стосунки з іншою дівчиною. Взагалі виявилось, що його хобі – колекціонування красивих дівчат, саме так він тішив своє самолюбство. Коли я дізналася правду, мені було дуже боляче, моє серце розбили. Стосунки з цим хлопцем я досі вважаю справжнім і чистим коханням, яке зробило мене кращою», – поділилася Злата Огнєвіч.

Автором слів виступив лідер гурту «Бумбокс» родом із Черкас Андрій Хливнюк. Подейкують, що виконавець Лідер гурту "Бумбокс" Хливнюк розлучився з дружиною після 10 років шлюбу.

«Коли Андрій Хливнюк прислав мені свій вірш, я одразу зрозуміла, що це моя історія. Я хочу аби кожен з вас зміг побачити щось своє у цій пісні. Кохання близько, не потрібно його шукати. Просто живіть, відчувайте та не здавайтеся!» – додала артистка.

Трек «Ти обіцяв» стане частиною трилогії «Історії мого кохання», до якої також увійдуть пісні «Беги» та «Гола правда».

Нещодавно Злата Огнєвіч прокоментувала, чи мала роман із солістом гурту «Бумбокс» Андрієм Хливнюком. «Просто випили каву декілька разів. Я думала, що він хоче запропонувати мені дует, але оскільки в нього нещодавно вже відбувся дует, то я думаю, що шукатиму іншого компаньйона, іншого партнера», – прокоментувала Злата.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Черкащанин 24.04.2020 11:45
Клас!!! І Хливнюк молодець, і Злата.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100