реклама

реклама

Цими вихідними, 16 та 17 червня, відгримів рок-фестиваль «SOUNDЧе». Близько 20 гуртів нашого міста зіграли для черкащан на сцені літнього театру у парку 50-річчя.

 

На фестивалі панувала дружня атмосфера: усі танцювали, веселились та підспівували.

– Їхав на фестиваль без жодного уявлення про «наші» гурти, але сподобалося, побільше б таких фестивалів! – ділиться враженнями студент Микола Кабанець, який приїхав подивитись фестиваль із Золотоноші. – Про «SOUNDЧе» я дізнався випадково, тому організаторам хотілося б побажати краще рекламувати такі заходи.


 

– Організація гарна, але спочатку було трішки невесело. Під час виступу «Goodfellas», а саме пісні "Мистер Фанк", ми з хлопцями хотіли вийти під сцену, але нашу ідею не підтримали. Тому ми пострибали й розійшлись. А вже коли вийшов гурт "Эффект бабочки" було гаряче, – розповів «Прочерку» Євгеній Лайтаров, який прийшов на фестиваль з друзями.

За словами організатора проекту Ольги Касьянової, такий фестиваль обов’язково матиме продовження у вигляді «SOUNDЧе-2»:

 


– Людина, яка починає фестиваль, повинна розуміти, що це відповідальність. І якщо є місія, мета, мотивація, розуміння, що робити далі і відповідь від людей – то одноразово це відбуватися не може. У мене все це є, тому «SOUNDЧе-2» буде обов’язково!

В ефірі радіо «101Далматин» продовження проекту можна буде почути вже цієї осені, а побувати на фестивалі – наступного літа.


 



Усі фото – Євгенія Артеменка

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Игорь Куценко 06.07.2012 13:24
Да, было классно, замечательно оторвались! Оле и команде спасибо! А еще Прочерку за фото))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100