реклама

реклама

16 та 17 червня у літньому театрі парку 50-річчя відбудеться фестиваль Черкаської рок-музики «SOUNDЧе». Початок о 16:00. Вхід на фестиваль вільний.

На одній сцені наживо для черкасців заспівають більше 20 відомих гуртів, переважа більшість яких відіграла свої живі концерти в першому сезоні проекту «SOUNDЧе». Виняток становлять запрошені екс-черкащани «Мандариновий рай» (Київ), «Fail System» та «City Band».

Завершать фестивальні дні у суботу – «The Space Cakes», неділю – «Мандариновий рай». Обидва гурти сьогодні відомі у Києві, однак свій шлях починали саме з Черкас.

– Звичайно, черкаські музиканти погодилися безкоштовно виступати на фестивалі. Всі творчі люди, якщо вони не поставили свою творчість на потік і не перетворили її в чисту комерцію, завжди відчувають легкий голод у місцях для реалізації. А черкаські музиканти в цьому відношенні - взагалі золото! Заради нашого фестивалю багато з них змінюють свої плани, не заважають ні робота в інших містах вокалістів, ні поламані руки барабанщиків. А ви говорите - гроші, гроші ... Одним словом, дуже приємно за дух творчості в нашому місті, – розповідає організатор фестивалю Ольга Касьянова.

Програма фестивалів:

Субота:

beskONE4nostb

Pandora

Display

Лифт

«Печворк»

Roller Genoa

СпівБратів

«4F!LMS»

Fail System

«Сити Бенд»

The_Space_Cakes

Неділя:

Акуна Матата

Буднитай

Соловей Мукусев

ВМТ (Василий Туровский бенд)

8 этаж

Варка

ЗБІГ ОБСТАВИН

Goodfellas

Альфред Кох

Эффект Бабочки

Мандариновый рай

Фестиваль стане завершенням першого сезону однойменного проекту. Нагадаємо, «СаундЧе» став першим в Черкасах теле-радіо-проектом, в якому черкаські музиканти давали живі концерти у прямому ефірі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100