реклама

реклама

Фестиваль сімейних цінностей My Family Fest, генеральним спонсором якого стала компанія МХП, відбувся у Черкасах в Долині троянд. Погода виявилася вкрай сприятливою, сонячною і сотні родин з дітьми не просто відвідали фест, а й взяли участь у проходженні локацій, внаслідок чого отримали перемогу у вигляді смачних гостинців від ТМ «Наша Ряба». Родини пригощалися смаженою курочкою в одноразовому посуді, виготовленому з екологічно чистої сировини, що швидко розкладається і не шкодить довкіллю. Сам захід організував Фонд «МХП-Громаді», через який реалізується корпоративна соціальна відповідальність холдингу, та Українська сімейна фундація.

DSC_8736

– Сімейні цінності дуже важливі сьогодні. Вони роблять нас щасливими. Тож треба займатися внутрішнім світом, щоб змінювалося щось ззовні. Тож і вирішили разом з партнерами провести такий фест, де половина локацій – це тренінги, лекції, майстер класи, у яких розповідається саме про родинні цінності, про те, що всі ми маємо змінюватися насамперед внутрішньо, щоб був мир і гармонія в родині, – каже співорганізатор заходу Єгор Єгоркін.

DSC_8656

Одна з лекторок, практичний психолог і арт-терапевт Тетяна Бойко зауважила, що надія вибудувати гарні стосунки в родині завжди є.

– В житті можуть бути труднощі і, звісно, вони впливають на наш емоційний стан. Але до певної міри труднощі можна долати і треба долати, поки не настала критична ситуація. Стосунки потребують вкладень з обох боків, тож обоє повинні брати участь в побудові здорових стосунків. Важливо це зробити до того, як з’являться діти, бо потім негативна атмосфера може впливати і на дітей. А от у гарно вибудуваних родинних стосунках, в родинному вогнищу приємно перебувати всім членам родини. І в такому разі сім’я може бути дійсно підтримкою в будь-якій складній ситуації. Тож такі зустрічі, як сьогоднішня, вважаю, вкрай необхідні. Сама я є членом спілки психотерапевтів і бачу, що багато пар звертаються зараз за консультуванням. Це добре. Отже, культура турботи про себе вже присутня в нашій країні. Дехто ще соромиться, хтось не може переступити через певні бар’єри, тож на подібних заходах присутні можуть просто збоку послухати нас і побачити, що нічого страшного в цьому немає, коли люди йдуть до фахівця за консультацією і потім, можливо, й самі звернуться, щоб краще вибудувати стосунки і в цілому отримати кращу якість життя, – каже Тетяна Бойко.

DSC_8712

Фахівець вважає цінним те, що на заходи прийшли не просто батьки, а й діти. Фізичне об’єднання на заході всіх членів родини корисно, бо не завжди в процесі роботи знаходиться час в сім’ях, щоб посидіти разом.

DSC_8527

– Гарно організатори продумали ідею з залученням родин до кожної з локацій, бо люди проходять їх задля якогось подарунку в кінці. Якби не було такого духу суперництва, не було можливої мети, то люди менше б цікавилися локаціями і якісь з них, чи малювання, чи лекторій, могли б пропустити, – каже пані Тетяна.

DSC_8696

За словами заступника Голови правління МХП з корпоративної соціальної відповідальності Ігоря Лещенка, компанія МХП зацікавлена у підтримці різноманітних заходів для зміцнення інституту сім’ї в Україні та утвердженні традиційних сімейних цінностей. Адже сім’я – це основа для виховання свідомих, проактивних українців, які зможуть впливати на розвиток громадянського суспільства в нашій державі.

DSC_8577

- Формат проведення масових заходів для всієї родини – найуспішніший у цьому сезоні, адже My Family Fest у Черкасах організовано із залученням найпопулярніших торгових марок МХП, зокрема «Наша Ряба» та «Бащинський», а також за участі Фонду «МХП - Громаді». Це надзвичайно важливо для МХП, адже сім’я – це та цільова аудиторія, для кого і працюють всі підприємства нашого холдингу, - наголосив Ігор Лещенко.

DSC_8566

Всього на фесті участь взяли близько півтисячі родин. Загалом фестиваль відвідало майже 3000 гостей.

DSC_8716


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100