реклама

реклама

Якщо ще років двадцять тому в розпорядженні трейдера було близько десятка доступних інструментів для аналізу ринку Форекс, то в наші дні рахунок вже перевалив за тисячу. Яку ж в підсумку вибрати торговельну систему, як нести мінімальні ризики і отримувати при цьому максимальну прибутковість? З якими недоліками можна миритися, а яких варто уникати? Крім інших відомих тактичних прийомів є і давно перевірена «новинна стратегія». Чи можна вести ефективну торгівлю, беручи до уваги виключно події у фінансовій та економічній сфері

Звичайно, якщо керуватися виключно цією тактикою, навряд чи вам судилося домогтися значного успіху. Але саме завдяки аналізу новин створюються сприятливі умови для прийняття зважених рішень. Беручи до уваги даний факт, новинні торгові системи виглядають не такими вже й безнадійними.

Способи одержання інформації на ринку Форекс

Далі виникає закономірне питання – звідки ж можна брати новини і як правильно застосовувати їх на практиці в торговій платформі metatrader 4? Відповідати будемо послідовно. Інформацію ви можете брати і з газет. Але цей спосіб вже давно застарів і втратив свою ефективність. Навіть якщо ви будете читати газети відразу після їх публікації, навряд чи на підставі викладеної інформації можна буде розкрити реальну суть змін, що відбуваються на ринку. Також важливо брати до уваги, що топові видання здебільшого друкуються на іноземних мовах і в тих же країнах публікуються. Цих двох нюансів, як правило, вже досить для того, щоб відкинути в сторону варіант з аналізом газет.

Інтернет-ресурси виглядають куди більш привабливо. На пульсі фінансових ринків тримають руку різноманітні інформаційно-аналітичні агентства, сайти, блоги і інформаційні портали.

Основні джерела аналітичних продуктів

Але тут постає інша проблема – у всьому різноманітті наданого контенту, складно вибрати дійсно якісні і перевірені ресурси, які збільшать шанс на заробіток. Вибирати варто ті джерела, які дають не просто інформацію для роздуму, а практичні прогнози та цікаві звіти.

Ми підібрали для вас невеликий список джерел, надійність яких перевірена роками і практичним досвідом мільйонів трейдерів.

Reuters. Це провідне міжнародне видання почало свій шлях у далекому 1851 році, коли бізнесмен Пол Рейтер вирішив заснувати в столиці Великобританії прообраз сучасного інформаційного гіганта. Первісна задумка полягала в підвищенні швидкості передачі біржової інформації з Лондона в Париж. В ті часи для цього використовувався телеграф, однак незабаром пан Рейтер зрозумів, що його дітище може передавати не лише фінансову інформацію, але ще й інші важливі новини.

В наші дні агентство Reuters надає своїм передплатникам концентровану інформацію про значущі фактори впливу на валютний і фондовий ринок. Правда, вартість такої передплати для багатьох може здатися досить високою. Вона становить близько 100$ в місяць.

Bloomberg. Це другий за значимістю провайдер економічної інформації в нашому списку. Компанія не має багатовікову історію, оскільки заснована вона була в 1981 році в Нью-Йорку в результаті об'єднання таких фінансових організацій, як «SalomonBrothers» і групи компаній «Phibro». Примітною особливістю Bloomberg.com є її концентрація на біржі. Тому тут ви зможете знайти детальну та актуальну інформацію про торговий,  валютний та фондовий ринок, цінні папери і так далі.

Передача інформації Bloomberg здійснюється не тільки за допомогою всесвітньої павутини, але ще й через радіо, популярні телевізійні канали, а також деякі спеціалізовані журнали. Крім надання аналітичного продукту, ресурс виробляє експертні оцінки, моделює подальші шляхи розвитку в залежності від змінних внутрішніх та зовнішніх чинників. Для простого трейдера подібні послуги навряд чи знадобляться, але от отримання свіжих розсилок може істотно підвищити успішність торгівлі. Вартість передплати на Bloomberg приблизно збігається з агентством Reuters.

Tenfore. В кінці 70-х років минулого століття в Швейцарії була створена ця інформаційно-аналітична компанія, яка займалася узагальненням і аналізом фінансових даних від світових торговельних майданчиків. На сучасному етапі у ресурсу вже є діючі представництва в більш ніж 36 країнах світу, а зв'язок з передплатниками здійснюється за допомогою супутників. У результаті вдалося створити додатковий вузол безпеки і істотно збільшити швидкість передачі інформації.

Реклама*

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100