реклама

реклама

У деяких виборчих округах спостерігається аномальна міграція незвичайних масштабів, про що заявив у міліцію представник Партії регіонів у ЦВК Владислав Забарський, інформує «Кореспондент.net».

– Такі дії, безумовно, відбуваються в певній змові з метою використання будь-якої технології. Вони впливають на волевиявлення виборців і не можуть відбуватися без протиправних дій з боку працівників державного реєстру.Такі технології використовувати неприпустимо, – заявив він.

За його словами, найбільше збільшення міграції спостерігається в Києві, Київській, Житомирській і Черкаській областях, а також Одесі. Зокрема, факти аномальної міграції зросли з 65 до 200-300 або ж навіть до 900 випадків.

– Хай розбираються відповідні компетентні органи та притягують до відповідальності винних незалежно від того, кого вони представляють, – підкреслив Забарський.

У той же час, кандидат у депутати в Солом'янському районі Дмитро Андрієвський повідомив, що проректор Національного авіаційного університету Максим Луцький придумав спосіб збільшити число голосів на виборах.

Зокрема, він заявив, що в реєстрі виборців в районі стало на 350 чоловік більше за рахунок прописки ще 100 чоловік в гуртожитках університету, а також 60, 50 і 30 осіб у приватному секторі, де також знаходяться виборчі дільниці.

Крім того, Об'єднана опозиція заявила, що аналогічна ситуація спостерігається в Печерському районі, де до списку додалися 300 чоловік, при чому 130 чоловік пройшли реєстрацію для голосування у Дарницькому районі.

Як повідомлялося 4 вересня, спостерігачі назвали Партію регіонів головним порушником агітаційної кампанії.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Сорока-білобока 15.09.2012 10:51
Робота регіоналів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Оксана Колісник 14.09.2012 10:09
Ці вибори взагалі аномальні. Змінився порядок жеребкування для визначення складу дільничних виборчих комісій, камери відеоспостереже ння не будуть транслювати процес підрахунку голосів - найважливішу частину процедури! Хтось зливає ці вибори вчисту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100