реклама

реклама

Щочетверга в Уманському районі приміські автобуси перевозять пасажирів безкоштовно. Це ініціатива одного з провладних кандидатів, який балотується в народні депутати по виборчому округу №200 із центром в м.Умань, повідомляє прес-служба обласної організації «Фронту змін».

Як повідомили в Уманському районному виборчому штабі Об'єднаної опозиції, такі безкоштовні рейси з Умані по селам пустили з 8 вересня. Всього діє 28 маршрутів. Рух автобусів охоплює кілька десятків сіл району.

Депутати районної ради від опозиції Михайло Козоріз, Петро Бабкін (фракція ВО «Батьківщина») та Степан Буряк (фракція «Фронту змін») написали спільне депутатське звернення на ім'я начальника районного відділу МВС Сергія Башинського з проханням з'ясувати обставити безкоштовного проїзду.

– Безумовно, це підкуп виборців. Нехай правоохоронці розслідують, за чий рахунок возять сотні людей, – каже Петро Бабкін.

Виборчий округ №200 включає м. Умань, Монастирищенський, Уманський, Христинівський райони та частину Тальнівського району. Орієнтовно, в його межах проживає 162 076 виборців. Від Об'єднаної опозиції в окрузі балотується Максим Поляков.

Схожа ситуація спостерігається й на Драбівщині. З минулого тижня людей безкоштовно возять автобусом одного з АТП райцентру Драбів на Кононівку (вузлова станція, яка забезпечує сполучення електричкою з Києвом). В автобусі висить оголошення, в якому йдеться, що безоплатний проїзд здійснюється за сприяння благодійного фонду одного з кандидатів-самовисуванців по виборчому округу №195.

Виборчий округ №195 включає частину Соснівського району міста Черкас, Драбівський, Чигиринський, Чорнобаївський райони. На його території проживає, орієнтовно, 151 841 виборців. Від Об'єднаної Опозиції тут балотується Володимир Гресь.

реклама

Коментарі  

 
+7 #5 Оля 28.09.2012 11:19
Яценко намагається купти округ.Але чи задумувались жителі,що потім він ці гроші захоче повернути з процентами? І тоді підуть знову нові закони про податки, зростання цін на житло,комунальн і послуги, бензин...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Житель страны 28.09.2012 11:14
Я думаю, что многие сторонники ПР (как моя семья) , поняли как жестоко их обманули и теперь не найдется умалишенных, чтобы проголосовать за бело-голубых и их приспешников (КПУ и литвиновцев). Мы на своей шкуре прочувствовали, что такое ПР у власти. Это и антинародная пенсионная реформа (додуматься , женщинам-труженицам поднять на 5 лет пенсионный возраст !) от которой пострадают теперь все будущие пенсионеры, это и продукты по сумасшедшей цене, медикаменты по заоблачным ценам, увеличенные цены на коммуналку ( при Юле 2-х комнатная стоила в месяц 220 грн, теперь при Януковиче 380грн), цены на бензин : при Юле 6-85, при Яныке 10-40 грн. Вообщем, куда ни кинь, а вывод такой : при ПР на Украине стало жить невыносимо дорого. А эти преследования людей чего только стоят. Это может случиться с каждым из нас... Голосовать нужно теперь думая. Сильно думая. Например за Тягныбока.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Читач 28.09.2012 11:09
В дитинстві ми на мотузку привязували пустого гаманця,клали на пішохідну доріжку і, якщо людина тільки вдруге на це велася, ставили діагноз-- дурак або дура.20 років покірним українця тягають пусті гаманці і жодного висновка.Розраховувати на те ,що ці несподівано благодійні ініціативи провладних кандидатів(в даному випадку Антона Яценка)не луснуть після виборів як мильні бульки- абсурд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Антоніна 28.09.2012 11:03
Цитую Василь:
Та нехай люди їздять безкоштовно. А голосувати будуть за кого серце скаже.

Воно то так.Але є велике "але": ця благодійсність триватиме лише до виборів,потім ці рейси "випадково" скоротять. Чи може людина,котра профінансувала перевезення пасажирів в передвиборчий період пообіцяти,що так буде і надалі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Василь 28.09.2012 08:17
Та нехай люди їздять безкоштовно. А голосувати будуть за кого серце скаже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100