реклама

реклама

Олексій Арестович "влип" у новий скандал через заяви про те, що українські військові після повернення з фронту "кидатимуть гранати під двері сусідів", пише Главред.

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович потрапив у черговий скандал. Він висловився про українських військових, які повернулись з фронту з посттравматичним стресовим розладом. Його слова розкритикував відомий музикант та військовий Коля Сєрга. Відео вже розлетілось в Мережі.

358596597_242303248660393_1080952158695923344_n

Арестович заговорив за військових, які нібито після повернення з фронту "кидають гранати під двері сусідам". Тоді він заявив, що Україну чекає "заміна базового міфу", коли військовий перестане бути героєм і до нього нібито почнуть ставитися "з недовірою та насторогою".

"Мільйон людей з посттравматичним синдромом повертається зі зброєю на руках. Зі звичкою вирішувати все лише силою. З загостреним відчуттям справедливості і з величезними претензіями до спільноти і з особливим почуттям своєї значущості. Що буде протягом 3-6 місяців після закінчення війни. Буде велика кількість побутових конфліктів: граната, кинута до сусідів, стрілянина за місце паркування. В нас почнеться ситуація, коли військовий у побуті вважатиметься джерелом небезпеки", - казав Арестович.

Коля Сєрга відреагував на скандальну заяву Арестовича.

"Колективний міф зміниться від військовий-герой, на військовий-небезпека. І це Олексій каже після того, як йде активна фаза війни. Коли як ніколи потрібна мотивація військовим і цивільним, які військових активно підтримують", - каже Коля Сєрга.

Він також висміяв Арестовича, який нібито знається на психології.

"Пане Олексію, психологією потрібно не захоплюватися, її потрібно вивчати. Її потрібно вивчати як мінімум для того, щоб з'явилася така навичка як рефлексія. Яка допомагає зрозуміти, що ти хочеш сказати [маячню] (нецензурно) ще до того, як ти її скажеш", - додав музикант.

Музикант додав, що Олексію Арестовичу "слід замовчати" і тоді "він наблизить перемогу".

"Всі ми щось можемо. Але коли ми робимо більше ніж ми можемо, надзусилля, то ми перемагаємо. Твоя перемога, пане Олексію, це замовчати. Бо твій рот – головне гніздо невігластва нашої країни. І твій фронт – мовчання. Тримай його з честю. Попри все", - сказав Коля Сєрга.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 СОЛДАТ 10.07.2023 22:06
Цитую Лейба:
Не знав, що музикант може бути філософом. Вони що, з Дімоном разом стали магістрами?

Такі от реаліі життя.Музиканти змушені ставати філософами бо приколісти обирають клоунів президентами....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Лейба 10.07.2023 19:14
Не знав, що музикант може бути філософом. Вони що, з Дімоном разом стали магістрами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Рефлексія 10.07.2023 12:39
Це дуже важлива новина для усіх мешканців обласного центру. Схоже, що всі місцеві новини про реальні проблеми, якими живуть черкаЩани, вже закінчилися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100