реклама

реклама

Компанія «Данон» планує перенести своє підприємство з Херсонської до Черкаської області. Таким чином вона намагається зберегти свої потужності від російських обстрілів.

danone_dnipro

Про це в інтерв’ю Центру журналістських розслідувань розповів директор департаменту розвитку сільського господарства та зрошення Херсонської обласної військової адміністрації Дмитро Юнусов.

За його словами компанія «Данон» звернулася з пропозицією щодо релокації своїх виробничих потужностей до Черкаської області. Мова про завод «Данон Дніпро», розташований у Херсонській громаді.

«Ми не зацікавлені в їхньому переміщенні на Черкащину, бо сподіваємося на скоріше звільнення лівобережжя Херсонської області і повернення до мирного життя. Нам буде потрібний завод, робочі місця для людей, податкові надходження до бюджету. Але з точки зору державних інтересів і інтересів підприємства зараз важливо зберегти потужності. Залишати їх на Херсонщині дуже ризиковано, бо вони можуть бути знищені окупантами», – сказав Дмитро Юнусов.

Він додав, що компанію «Данон» зараз важко забезпечити сировиною, бо на Херсонщині залишилося лише два підприємства, які можуть задовольняти цю потребу. Решта молочних ферм або знищені, або ще не відновили свою діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Черкасах запрацював завод з виробництва захисних плівок для вікон і не тільки…

До Черкас переїхало сучасне швейне виробництво з Херсонщини

Переселенці з Бахмута відкрили автомагазин у Черкасах

Аграрна євроінтеграція по-черкаськи: фермери як потужна ланка у створенні продовольчої безпеки

Найбільша ферма в Україні, що була на Черкащині, припинила діяльність

Платники Черкащини за пів року сплатили майже 200 мільйонів гривень акцизного податку

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100