реклама

реклама

Протягом минулого року Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста здійснила закупівлю товарів та послуг для ВПО та громадян вразливих категорій населення на загальну суму 65,2 млн грн. Про це інформує видання «Прочерк» керівник департаменту комунікацій та маркетингу УЧХ Леся Олійник.

422390888_1819015608561974_3647412122815636257_n

Як йдеться у відповіді на інформаційний запит, станом на грудень 2023 року до діяльності Черкаської обласної організації Українського Червоного Хреста залучено 89 постійних та 27 спонтанних волонтерів, які беруть участь у всіх напрямках діяльності.

Мова йде про такі напрямки діяльності як евакуація населення з місць, де здійснюються постійні обстріли, співпраця ДСНС та Національною поліцією України під час реагування на надзвичайні ситуації, у тому числі, після ракетних атак на житлові будинки, соціально важливі об’єкти, облаштування укриттів та тимчасових прихистків для населення, що втратило житло, а також видача продуктових та гігієнічних наборів, реалізація проєкту «Догляд вдома», навчання першій допомозі, проведення інформаційних сесій з першої допомоги, видача продуктових ваучерів тощо

Прихисток для жителів Сміли, що на Черкащині

Прихисток для жителів Сміли, що на Черкащині

Фото зі сторінки голови Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Юлії Холодної

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100