реклама

реклама

В Черкаській обласній організації Товариства Червоного Хреста України реалізується Програма BraVo - розвиток організацій та волонтерства Українського Червоного Хреста.

Ця програма дозволяє підтримувати розвиток місцевих осередків Червоний Хрест України, надавати нові знання і навички для вдосконалення співробітників й волонтерів, аби ще краще та оперативніше надавати допомогу населенню.

Про це розповіла голова Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Юлія Холодна.

428413410_1833207573809444_7846034428394464140_n

Завдяки проєкту Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста реалізувала грант третього рівня «Свій до Свого за Своїм».

Це створення міні друкарні, місця, де технології об'єднуються з мистецтвом, дозволяючи передавати інформацію та творити візуальні твори шляхом друку. Друкарні та поліграфія відіграють невід'ємну роль у формуванні та розповсюдженні інформації, дають змогу масово поширювати знання, новини та думки, забезпечує масовий доступ до важливої інформації. роблячи інформацію доступною для широкого кола читачів.

«Наш поліграфічний комплекс вже працює і надає послуги з макетування і друку різноманітної продукції. Брошури, буклети, візитівки, стікерпаки, афіші, наліпки та інші друковані матеріали до ваших послуг. Наші талановиті волонтери займаються створенням бази партнерів, для подальшої співпраці. Одними із них стали наші герої без зброї - Головне управління ДСНС України у Черкаській області. Також розпочато співпрацю з іншими обласними організаціями Українського Червоного Хреста. Працюємо разом задля безпеки людей. Проєкт втілено за фінансування Canadian Red Cross», - пише Юлія Холодна

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100