реклама

реклама

Насичена зустріч команди Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України та волонтерів Червоний Хрест міста Черкаси із представниками закладів освіти Смілянська міська рада. Дякуємо Тетяні Карло, заступнику міського голови за організацію заходу та постійне піклування про заклади освіти.

Під час зустрічі волонтери передали кожному освітньому закладу колективні аптечки першої допомоги (11 штук) на загальну суму 137 500 гривень надані нам департаментом Перша Допомога Червоного Хреста. Аптечки містять в собі засоби для обробки та перев'язки ран, кровозупинні бинти, бандажі, гелі для обробки опіків, антисептичні засоби, ножиці, пинцети, блокнот, маркер,свічки.

Також наш інструктор Володимир Погасій та волонтер Андрій Крупенко провели 1,5 годинний майстер-клас з «Першої допомоги» та відпрацювання навичок по переведенню потерпілого у відновлювальне положення, серцево-легенева реанімація, прийом Геймліха при задусі шляхів, зупинка кровотечі, відпрацювання навичок з використанням манекенів.

Координатор проєкту «Підвищення обізнаності з мінної небезпеки» Юлия Свечникова ознайомила присутніх з переліком вибухонебезпечних предметів та розповіла про правила поводження з небезпечними чи підозрілими предметами, інформує керівник Червоного Хреста в Черкасах Юлія Холодна

Фото: Юлія Холодна

430550774_1841407499656118_4011372005282073541_n

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100