реклама

реклама

Команда Черкаської обласної організації Червоного Хреста України та волонтер-інструктор Черкаської міської організації ТЧХУ розповідала про мінну небезпеку та надання першої допомоги учням навчальних закладів Черкаської школи 29 та Ірдинського ліцею Білозірської територіальної громади.

«Сьогодні наша обізнаність про ризики вибухонебезпечних предметів може вберегти наше життя та уникнути виникнення нещасних випадків.

Під час тренінгу «Перша допомога» учні здобули базові знання щодо алгоритму дій з оцінювання стану постраждалого, виклику бригади «швидкої допомоги», перевірки наявності дихання, проведення серцево-легеневої реанімації та зупинки кровотечі як за допомогою спеціалізованого обладнання, так і підручних засобів.

Заняття тривали в теоретичній і практичній площині. І після ознайомлення старшокласників з лекційним матеріалом, вони одразу мали змогу спробувати себе як рятівники під час надання першої допомоги умовному потерпілому.

Під час тренінгу «Мінна небезпека» наша команда розповіла і показувала як виглядають вибухонебезпечні предмети, як діяти у разі їх виявлення і які знаки попереджають про небезпеку», – інформують у Черкаській обласній організації Товариства Червоного Хреста України

425292887_398294556264285_6313508295127602118_n

Фото: Червоний Хрест

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100