реклама

реклама

Депутата із фракції «Батьківщина» Святослава Вовкодава обурює, що після перейменування вулиці Енгельса на Чорновола деякі перевізники досі не змінили таблички маршрутів, тим самим ігноруючи рішення міськради від 13 грудня. Це питання у межах свогоу депутатського звернення Святослав Володимирович порушив на сьогоднішній сесії міськради.

За його словами, з часу перейменування вулиці минуло вже більше півроку. За цей час на всій протяжності вулиці (майже 5 км) встановлено 60 табличок із назвою «Вулиця В’ячеслава Чорновола», всі 28 установ та підприємств, розташованих на вищевказаній вулиці, внесли зміни до установчих документів, а на мапах та путівниках значиться нова назва.

– Незважаючи на це, на маршрутних таксі, які мають зупинки на вул. Чорновола (№5, №10, №13, №24, №30, №31, №115), відсутня нова назва вулиці в табличках із найменуванням зупинок! – обурився Вовкодав. – Жителям міста таке невиконання своїх прямих обов’язків перевізниками створює суттєві незручності як морального, так і матеріального характеру, – зазначив Святослав Володимирович.

У своєму запиті він звертається до управління вуличної інфраструктури Черкаської міськради та просить вжити заходів щодо подальшого виконання перевізниками рішення міськради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100