реклама

реклама

Підозрюваний у отриманні 80 тис. гривень хабара заступник начальника Державної податкової служби в Черкаській області нині перебуває у лікарні під наглядом спецпідрозділу «Сокіл». Про це 1 березня повідомив на прес-конференції міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

Як повідомила прес-секретар прокурора області Ольга Лактіонова, 26 лютого, через два дні після документування факту отримання хабара, прокуратура порушила кримінальну справу відносно заступника начальника ДПА в області, радника податкової служби 3 рангу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 Кримінального кодексу (одержання хабара посадовою особою, яка займає відповідальне становище, за попередньою змовою групою осіб, поєднане із вимаганням хабара). Оскільки підозрюваного госпіталізовано, питання про обрання міри запобіжного заходу щодо нього ще вирішується.

Нагадаємо, що 24 лютого увечері співробітники управління по боротьбі із організованою злочинністю УМВС в області затримали двох податківців – заступника начальника ДПА в області та завідувача одного із секторів ДПА за підозрою у вимаганні і отриманні хабара у розмірі 80 тис. гривень.

Обидва податківці мають високий ранг – вони радники податкової служби 3 рангу, що прирівнюється до звання генерал-лейтенанта.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100