Колишній народний депутат України соціаліст Олексій Малиновський вважає, що у 194-му та 197-му виборчих округах опозиційні кандидати мають великі шанси на перемогу. На його думку, завадити може хіба що схильність наших виборців «голосувати не за кандидата, а за його обіцянки».

Про це Малиновський заявив у коментарі інформаційному агентству «Прочерк».

На думку екс-нардепа, у 197-му виборчому окрузі в опозиційного кандидата Леоніда Даценка практично немає реальних конкурентів. З усіх суперників найбільше шансів у Павла Костенка, але їх усе одно недостатньої для перемоги.

- У 194-му окрузі кандидатові від опозиції Миколі Булатецькому може завадити перемогти тільки якийсь невідомий мені сьогодні «театральний ресурс» Поплавського, - зазначив Малиновський. - Якщо він навезе сюди артистів, думаю, у нього також є шанси.

Особливістю цих перевиборів, на думку колишнього нардепа, є відсутність у провладної Партії регіонів мотивації для перемоги. «Хіба що задля принципу», - додав Малиновський.

З іншого боку, на його думку, несподіванку для опозиції може спричинити «така особливість нашого виборця як голосування не за кандидата, а за його обіцянки».

- А ці обіцянки можуть бути абсолютно не пов’язані з його депутатською діяльністю, - зауважив Малиновський. - За моїми спостереженнями, сьогодні 9 із 10 виборців не розуміють суті роботи народного депутата, не розуміють, чим він повинен займатися. А він повинен писати і приймати закони для виборців, а не давати якісь подачки. Ось в чому біда нашого суспільства, у тому числі – Черкащини, - підсумував колишній нардеп.

реклама

Коментарі  

 
-1 #7 C.М... 20.11.2013 13:19
дед Хронос! Заходи в гости на Байды Вишневецкого 32-а, побеседуем, открой личико,хотелось бы посмотреть на Вас.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 федор принципиальный 20.11.2013 11:35
Они имели шансы еще в прошлом году,но страна,в которой мы живем не дала им такой возможности.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 незнайка 20.11.2013 07:35
За 20 лет все изменилось кроме системы государственног о устройства бывшего СССР
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Гонта 20.11.2013 02:59
За формою вірно, а за суттю ні. Спрацює наявна продажна "піраміда", доступ до "адмінресурсу" включаючи всі силові структури, а також доступ до інформаційно-медійних ресурсів. Чи є це все в опозиції? Питання риторичне.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 дед Хронос 20.11.2013 00:12
валяется у меня его книжечка "згадати чтоб перемогти", фотки и всё такое. раритет. надо сдать в музей. на свалку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 О.ЧУПРИНА 19.11.2013 23:59
На привеликий жаль Ти правий,Олексію!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 дед Хронос 19.11.2013 23:56
Соцпартия обанкротилась благодаря Морозу и желанием лечь под власть. Никакой Рудьковский её уже не реанимирует. Братья Малиновские как памятники самим себе. Большей частью вспоминают прошлое, былую славу, демонстрации. Советские люди до мозга костей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100