реклама

реклама

Сесія сільської ради с. Моринці Звенигородського району 3 грудня не ухвалювала звернень з приводу суспільно-політичної ситуації та відставки Кабінету міністрів. Про це повідомляє голова Звенигородської райдержадміністрації Микола Чередник, який був присутнім на сесії.

Він зазначив, що насправді в с. Моринці відбулася чергова 28 сесія сільської ради, на якій питання звернення до Верховної Ради не піднімалося взагалі.

«Сесія розглядала зміни до бюджету та питання стосовно надання дозволу на забудову Чумацького подвір’я. Окремо сільрада взяла до відома інформацію про стан суспільно-політичної ситуації у державі», - додав Микола Іванович.

У роботі сесії взяли участь 13 депутатів сільської ради з 16-ти, і на порядку денному були 3 питання: про надання згоди на виконання робіт по об’єкту «Відтворення історичного середовища чумацького двору ХІХ ст.» Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» на земельній ділянці Моринського сільської ради, про стан суспільно-політичної ситуації в державі та про внесення змін до рішення сільської ради «Про затвердження бюджету сільської ради на 2013 рік».

Голова Звенигородської райдержадміністрації закликав журналістів розповсюджувати перевірену та об’єктивну інформацію про діяльність органів влади та місцевого самоврядування, і дотримуватися в своїй роботі принципів журналістської етики.

«В цей час усім нам, особливо на Батьківщині Тараса Шевченка, слід зосередити увагу на належній підготовці об’єктів до відзначення 200-річчя Кобзаря», - акцентував Микола Чередник.

Як повідомлялося в ЗМІ, раніше нардеп Микола Томенко повідомляв, нібито позачергова сесія Моринської сільської ради прийняла рішення про звернення до ВРУ з вимогою відставки Уряду Азарова.

Про це інформує управління інформаційної політики Черкаської облдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Кеша 05.12.2013 12:09
Цитую Ганнуся:
тут ще вчора про це написали...
http://cherkassy-info.ck.ua/politika/item/407-opozitsiya-pochala-zapuskati-kachok-vtrachaemo-vpevnenist?

А я бросал эту ссылку на "про головне", не разместили :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 незнайка 05.12.2013 05:52
Управление информационной ПОЛИТИКИ ОДА довело до сведения широких кругов усей Черкасской общественности что 13 из 16 селян в с Моринци ознакомлены со станом СУСПИЛЬНО-ПОЛИТИЧНОИЙ СИТУАЦИЙ В ДЕРЖАВИ что и подтверждается всучивание 90-летней старухе социальной Джокондочкой микроволновой печи САМ Голова РДА ПЕРСОНАЛЬНО этим вопросом опикувався Сарай Чумацький будет введен к получению Звездочки за 60-летие отрымання миллионных врожаев
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Ганнуся 04.12.2013 21:10
тут ще вчора про це написали...
http://cherkassy-info.ck.ua/politika/item/407-opozitsiya-pochala-zapuskati-kachok-vtrachaemo-vpevnenist?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Loki 04.12.2013 18:44
В моринцях такие вопросы, наряду с роздачей нэтэлив та пидсвынкив, уже давно не актуальны! Там важным вопросом сейчас является "роздача волів в садибу кожного заможного моринського чувака". До весни, голова звенигородської райдержадмініст рації сподівається відзвітувати рідній партії та вождям особисто, що від кожної пари волів, на батьківщині Шевченка, в ознаменування річниці, отримані рекордні зимові надої!!! Слава новому голові герою! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100