реклама

реклама

Депутат Черкаської міськради Артур Савін у виконкомі не працюватиме. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.

Головна претензія до нього як до керівника департаменту архітектури, містобудування та інспектування полягає в тому, що місто не отримує коштів від користування землею.

Міський голова зазначив, що Артуру Савіну краще попрацювати в інших місцях:

– Він уже достатньо забезпечена людина, він уже пересів на «Лексус», все добре, не переживайте за Савіна,– сказав Сергій Одарич.

У цілому, за словами Сергія Одарича сьогодні в міськраді лежить більше 400 нерозглянутих рішень по землекористуванню.

– Це 400 земельних ділянок, які де факто використовуються і за користування якими до бюджету не надходить жодної копійки. Мені важко уявити, скільки таких проектів рішень ще навіть не передані на розгляд в міськраду. Я думаю, там ще 400 буде. От де гроші, – сказав Сергій Одарич.

Міський голова назвав найбільш потенційно корупційним департамент містобудування й землекористування, що включив до себе єдиний контрольний орган, який має бути – муніципальну інспекцію.

– Тобто просто корупційний монстр побудований. Самі закриваємо очі на порушення і самі контролюємо інспекцію, щоб вона ці порушення не виявляла. Сьогодні є десятки випадків використання землі без оформлення договорів, без плати за землю, розміщення комерційних об’єктів, – зазначив Сергій Одарич.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+18 #7 Дядька 23.06.2014 15:58
Шел шестой день "включення світлофорів за три дні"... :D :D

http://procherk.info/news/7-cherkassy/24482-odarich-rozdav-pershi-doruchennja
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+35 #6 зрю_в_корень 23.06.2014 14:20
То есть сначала молодая команда не посещает сессии, саботирует принятие решений и вопит что там происходит деребан земли, а потом трепят что 400 нерешенных земельныз вопросов. Пиаристое вранье как всегда на высоте! Лексус, кстати, у Савина старый, и был куплен сразу после того как он получил посаду, т.е. точно не на заработанные в исполкоме деньги. Одарыч это знает, но как и всегда безбожно врет. С новым старым мером-звездуном, товариши!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+35 #5 Перевертень 23.06.2014 14:11
Відповідальніст ь за 400 нерозглянутих земельних питань лежить і на Вас, Сергію Олеговичу. Ви ж як ніхто інший з телеекранів Вашої телекопанії розповідали про корупційні схеми земельних сесій. Ваша фракція байкотувала проведення земельних сесій до обрання Вас міським головою. Тепер розповідатимите , що земельні сесії не проводились при тій "злочинній владі", чи що?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #4 держслужба 23.06.2014 13:59
А де ж наш прокурор, де народна рада? Чоиу всі мовчать знаючи про оборудки Савіна? Пане Одарич, доаедіть справу до логічного завершення по цим двом хабарникам - Са*іну і Жм*єву. На лаву підсудних таких держслужбовців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #3 черкащанин 23.06.2014 13:54
Давно пора, а то Савин возомнил из себя серого кардинальчика.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #2 незнайка 23.06.2014 13:49
ПЖЛСТА напомните партийность Савина?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #1 Orlan 23.06.2014 13:42
Друге вигнання Савіна.Як у серіалі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100