Начальник управління культури та туризму Черкаської міської ради Валентина Шепецька просить вибачення у керівника та вихованців школи бойового гопака, які під час святкування Дня міста не встигли презентувати свою програму. Чому діти не змогли виступити, Валентина Петрівна пояснила в коментарі «Прочерку».


– Цього року вперше День міста відбувався у спортивному форматі. Завжди Ярмарок спорту був у центрі, на Соборній площі. Там чергувалися показові виступи із виступами на майданчиках. Цього ж разу підхід був інший. Із 12.00 до 16.00 відбувалися показові виступи в Долині троянд. Шкіл було дуже багато. Вони всі пройшли парадом із своїми медалями. Кожен хотів більше уваги до себе. Відверто кажучи, трішки не розрахували. Ми не думали, що спортсмени настільки «перетягнуть» свої програми. Тобто кожен йшов поза регламентом, – говорить Валентина Шепецька. – Так сталося не спеціально, не тому, що ми не оцінили гідно бойовий гопак. Вони, навпаки, сьогодні є дуже популярними. Захід був спортивно-патріотичним, тому ми планували їхній виступ безпосередньо перед концертною програмою. Якби ми знали, що так буде, могли б і на годину раніше почати. Просто пішла «накладка»... Мені дуже прикро. Я сьогодні телефонувала керівнику колективу, вибачалася...


Те, що «гопаківців» із виступом пропускав поперед себе гурт «Kozak system», Валентина Петрівна дізналася тільки сьогодні. Начальник управління культури переконує: якби про це поставили до відома режисерську групу, діти б виступили.

– Вони між собою домовилися, але не повідомили про своє рішення режисерську групу. А там же і звук «зав’язаний»... – пояснює причини неузгодженості під час концерту Валентина Шепецька.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #9 СЕЛЯНИН 23.09.2014 14:37
У с Тинькы Чигиринского р-ну КРЫВА ПИСНЯ Нетовкина возле водочного магазина талдычила не заикаясь одно слово КОРРУПЦИЯ Привезенные ею незнамо откуда журналюжки согласно-одобряюще как ишаки кивали головами не перебивая Выборы приближаются-приз известен-возможность принимать годовой госбюджет только своими не в зале заседаний ВРУ С ПЛАНОВО-УБЫТОЧНЫМ НАК Нафтогаз на 19 млрд гривень 20% НДС селяне из негазифицирован ных сел бюджет государственный будут наполнять пока долги за газ не погасят
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 Батрахоміомахія 23.09.2014 14:06
Насправді це пані Нетовкіна підганяла закінчувати всю "цю бодягу" (концерт), бо поспішала відпочити. А їй же треба було вкінці кнцерту виконати свій коронний номер: вийти на сцену і покрасуватись у новому сценічному костюмі не то "гетьманші", не то "отаманші" і продемонструват и ентузіазм і патріотизм.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 Батрахоміомахія 23.09.2014 14:02
Вибачитись перед керівником - надто мало. Він доросла людина, все розуміє. А от дітям пояснити важко, бо вони так хотіли виступити і так довго чекали. Чому музиканти гурту Kozak system ааадекватно сприйняли ситуацію, а чиновниця ні? Їй щось явно заважає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Бойовий Гопак 23.09.2014 09:54
Дякую за підтримку. Але проблеми з виступами у нас немає. Кожні вихідні по місту проводяться безліч благодійних акцій у яких діти-Гопаківці залюбки приймають участь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 свідки Стадника 22.09.2014 21:17
Шепецька! Забирай Ірочку, Ботнара і кроком руш піднімати культуру в уманському районі!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 незнайка 22.09.2014 18:28
Ложкой дегтя .... керивнычки плюнули детям в душу а они же готовились к выступлению Перемогла начальственная безмозглость Позор! И там таких НАУКОВЫЦЬ собрано до кучи больше 500 человек Зачем там Одарич? Про мискантус ПРЫСИДАЛЬНЫКУ по ушам проезжаться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Не хороди ерні 22.09.2014 17:56
Зій пішов бабло Н.атеровкінське горіло.Концерт проплатила і вас в зад штовхала, щоб самій показатись.Ганьба.ЇЇ ми не виберемо,а ВАС ПИНКОМ ПІД ЗАД ЗА БРЕХНЮ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Минкульт 22.09.2014 16:35
Звыняйте, забыли сняццо с ручника... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Дід Трохим 22.09.2014 16:07
"Трішки не розрахували", Петровна, коли тобі портфеля дали. Ніхто не думав, шо ти там наскільки залипнеш без будь-яких претензій як до культури, так і туризму
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100