Сергій Тищенко, який уміє читати думки однопартійців

Сергій Тищенко, який уміє читати думки однопартійців

Учора на сесії Черкаської міської ради депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Тищенко проголосував за депутата-однопартійця Івана Будяка, пише vikka.ua

Це трапилося під час поіменного голосування за надання дозволу на взяття кредиту КП "Черкасиводоканал".

Так, коли голова лічильної комісії Микола Бондаренко озвучив прізвище Будяка, Сергій Тищенко сказав "за". Опісля, коли озвучили прізвище самого Тищенка, він також сказав "за". Відсутність депутата-ляшківця на сесії помітив депутат від ВО "Батьківщина" Андрій Мушієк.

Сам Тищенко голосування за колегу пояснив тим, що Будяк також підтримує ініціативу взяття кредиту для модернізації мереж, тож і вирішив проголосувати замість нього.

Такі дії депутата викликали обурення його колег.


Крім того, з осудом щодо дій Тищенка відгукнувся і мер Черкас Сергій Одарич, зазначивши, що такі дії є неприйнятними. Зрештою міськрада вирішила не враховувати голос відсутнього Будяка. Втім і без його голосу "за" надання дозволу на кредит проголосувало 33 депутати, тобто достатня кількість, щоб рішення було ухваленим.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 черкащанин 24.01.2015 23:14
Черкащани,подяк уйте депутатам,вони пропіарились,пі дклали соломуку на наступні місцеві вибори.Підігнали бюджетників,від дали їм на зарплати наші місцеві кошти.Нагадую ,бюджетникам платить держава,рахуйте ми зняли частину тягора з бюджету,Яценюк нам якось за це подякує,колись, як згадає.А ми в Черкасах лишимось без бюджету розвитку,не буде ремонта доріг,не буде нових тротуарів,буде розвалюватись те що є,і на дороги нам ніякий Яценюк нічого не дасть,і будемо разом з бюджетниками ломати ноги та падати в ями,і заради чого,щоб перед виборами партії могли нагадати цим бюджетникам,то ми проголосували вам за зарплати,які б ви і так і так отримали,але з Київа,а ми на вас Черкаські спустили.А хто за дороги відповість,є с кого спитати,то Одарич винен,є гроші,нема,вине н,ми ж ці гроші йому і недали,але байдуже,бюджетн іки знають хто за них попереживав.Побажання цим депутатам,щоб у вас колеса ваших автівок в ямах полишались...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 ЛВВ 24.01.2015 17:20
Хитрозроблений депутат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100