Протягом тижня в програмі «Вікна-новини», що на каналі «СТБ», розповідають про кримських військових, які не зрадили народ України.

Перший репортаж був про командира бригади Юлія Мамчура, який вмить став відомий всьому світові, бо не побоявся піти без зброї на автомати окупантів. Юлій Мамчур – український полковник, яким хочеться пишатися.

Другий сюжет – про курсантів Нахимівського училища в Криму, які відмовилися складати присягу прапору російського флоту. Тоді, рік тому на очах командирів-зрадників вони заспівали державний гімн України.

Героями третього сюжету, що вийшов на екрани 18 березня, став екіпаж тральщика, що носить назву нашого міста.

Тральщик «Черкаси» – єдине судно Військово-Морських Сил України, яке до останнього штурму залишалось під українським прапором. Усі мешканці Черкас уважно стежили за героїчним протистоянням екіпажу тральщика російським окупантам у Криму.

3 квітня 2014 року, на пленарному засіданні сесії міської ради, депутати більшістю голосів підтримали проект рішення щодо нагородження командира морського тральщика «Черкаси», капітана III рангу Юрія Федаша пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» II ступеню.

Урочисте нагородження командира тральщика пам’ятним знаком відбулося 4 квітня 2014 року на Соборній площі міста під час зустрічі громади з екіпажем тральщика «Черкаси».

Прізвища нагороджених пам’ятним знаком заносяться до Книги Слави міста Черкаси, а їхні фотознімки розміщуються у Галереї слави Черкас, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
-3 #3 Зулус 19.03.2015 14:23
Цитую стабилизец:
Севастопольские курсанты,полага ю, вааще безработные.

Помєчтай собі, "стабілізєц" рашолюбний! Усі колишні севастопольські курсанти, які залишилися вірними Присязі, продовжують навчання в Одесі. Старшокурсники-випускники днями вже отримали погони офіцерів ВМС України. Частина з них встигла побувати на навчанні в Лондоні і стажуванні на Королівському Військово-Морському флоті Великобританії. У хлопців все нормально - їм не плюють у спину так як тим, хто зрадив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 стабилизец 19.03.2015 13:08
Вечная игра в одни ворота. Служат на баркасе за копейки, за которые ничего нельзя купить. Севастопольские курсанты,полага ю, вааще безработные. Родина слышит, родина знает или "пачую кожного.Пакращення. 2 сезон."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1   19.03.2015 12:11
В відповідності до законів жанру, відсутній четвертий, нетиповий до перщих трьох сюжет. Отже - Незабаром! "Побарабанщики. Тільки б не було войни" (Екіпаж міста Черкаси - герої сюжету телеканалу "ОРТ")
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100