Сьогоднішня сесія Черкаської обласної ради почалась із непорозуміння: не працювала система підрахунку голосів. Тож кілька разів доводилось голосувати за порядок денний.



Опісля депутати приступили до головного питання – «Про проект перспективного плану формування територій громад Черкаської області».

Детально з цього питання виступив директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Черкаської облдержадміністрації Сергій Пасічник. Насамперед він показав анімаційну презентацію про територіальну реформу. А після цього розповів, у яких районах скільки громад буде створено.

Таким чином, 10 громад буде створено в Уманському районі, 8 – у Черкаському та Канівському, 7 – у Смілянському та Чорнобаївському, 6 – у Шполянському та Городищенському, 5 – у Жашківському та Маньківському, 4 – у Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Драбівському та Христинівському, 3 – у Звенигородському та Чигиринському, 2 – у Золотоніському, 1 – у Кам’янському, Лисянському, Монастерищенському і Тальнівському. Міста Золотоноша, Канів, Умань, та Черкаси також будуть окремими громадами.

реклама

Коментарі  

 
+13 #1 Кінокритик 25.06.2015 12:31
На екрані все чудово, а на практиці буде по-іншому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100