реклама

реклама

Тортури від охоронців порядку продовжувалися близько години. Постраждалий адвокат Дмитро Карпенко вже тиждень на лікарняному ліжку. Поряд крапельниця, ліки і допомога для захисту у кримінальних справах, повідомляє ТСН.ua (новини телеканалу "1+1").

 Струс головного мозку, численні удари, синці, гематоми по всьому тілу. Це спроба юриста захистити права свого підзахисного. Інцидент почався біля воріт місцевого суду, звідки намагалися вивезти підозрюваного.

"Ми встаємо перед цими воротами і я говорю - люди, звільните людину, тому що вона незаконно утримується під вартою", - повідомив Карпенко.

Після цієї вимоги з автомобіля виходять люди в масках. Нападають, заламують руки, надягають наручники, валять на землю і починають бити. Потім адвоката запихають в автомобіль і надягають на голову пакет". Але на цьому тортури не закінчилися, запевняє він.

"Тортури продовжуються в автомобілі і у дворі Управління з боротьби з організованною злочинністю. Один бере за одну ногу, інший за іншу, а третій здавлює статевий орган і говорить - ти будеш, адвокатішко, ще захищати Кучеренко? Це дуже боляче, я кричав, але навпаки на мої крики ще більше було агресії", - згадує Дмитро.

У міліції не заперечують - інцидент у дворі суду був. Причини конфлікту з'ясовує прокуратура. Вся ситуація зафіксована камерами відеоспостереження.

Всі ці відеоматеріали передані до прокуратури і вона винесе свою процесуальну ухвалу. Тепер відео з камер спостереження і міліція, і прокуратура відмовляються обнародувати. Принаймні до остаточного вердикту слідчої перевірки.

Лікарі і свідки побиття від коментарів утрималися. Дмитро Карпенко впевнений - вони бояться за власне життя.

"Я також переживаю за своє життя і хочу зробити заяву, якщо що-небудь зі мною трапиться, - це справа рук Черкаського УБОЗу", - заявляє адвокат.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 ХХ1 столiття 30.08.2011 15:10
Цитую Некоторіе умняки лепят...:
ХХ1 століття просто многостаночник, як говорил Виктор Хведорович Мусе Наему???????????????????????????????????????????????????????????????

Про себя любимого написал - умняки лепят? Так твой комментарий по теме вообще нулевой!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Некоторіе умняки лепят... 29.08.2011 21:01
ХХ1 століття просто многостаночник, як говорил Виктор Хведорович Мусе Наему???????????????????????????????????????????????????????????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 ХХ1 столiття 29.08.2011 17:29
Поражаюсь пани Таран, она еще утверждает, что сотрудники были при исполнении. Теперь понятно почему вырос процент закрываемости дел - так пытать, подпишешь что угодно. Гнать нужно из органов таких! Гестаповцы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Вадим 29.08.2011 08:23
никогда не пойму такой любви к издевательствам над людьми со стороны органов. Как будто все морально опущенные с детства и теперь пытаются то ли самоутвердится, то ли отомстить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100