реклама

реклама

Бойовик під назвою «Адвокат Дмитро Карпенко б`є бійців спецпідрозділу «Сокіл» не зворушив черкаський суд, і 13 вересня він скасував постанову про порушення кримінальної справи щодо адвоката.

За словами самого Карпенка, важливу роль зіграв відеозапис інциденту камерами на приміщенні Будинку правосуддя, бо на ньому було чітко видно, що адвокат не кидався на міліціонерів з кулаками. Також чимало протиріч Феміда відшукала в показах свідків і нібито побитих УБОЗівців. Та й, зрештою, термін порушення кримінальної справи прокуратура порушила.

Утім, затятості правоохоронцям не позичати, бо вони, як і очікувалось, подали на рішення суду апеляційну скаргу, продовжуючи наполягати на неймовірній версії про напад одного адвоката на шістьох озброєних спецбійців.

Нагадаємо, на початку серпня у дворі черкаського Будинку правосуддя бійці спецпідрозділу «Сокіл» УБОЗ УМВС в Черкаській області побили адвоката Дмитра Карпенка, який намагався зашкодити їм незаконно затримати його клієнта. На Карпенка одягли наручники і відвезли в УБОЗ, де в дворі продовжили катування, а потім просто виштовхнули з воріт свого приміщення. Чоловік одразу опинився в лікарні з численними забоями. Не чекаючи закінчення офіційних перевірок міліція і прокуратура вже наступного дня в унісон заявили, що це Дмитро Карпенко напав на УБОЗівців.

Тетяна Воронцова

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Ramzes 30.09.2011 13:18
"зашкодити їм незаконно затримати його клієнта"?! А кто определяет законность решения, не сам ли Карпенко? Почему-то все молчат о том имел ли вообще в действительност и факт "незаконного" удержания подзащитного Карпенка, а во всем посылаются лишь на слова Карпенко. А вообще это были методы не адвоката, а колхозника с вилами. И вообще на что расчитывал Карпенко, когда шел против вооруженного конвоя? Примечательно то, что после этого инцидента его клиент отказался от его услуг, видимо усомнился в квалификации своего защитника.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Сергій 22.09.2011 14:29
Така ситуація є показовою. Поки правохоронці будуть прикривати своїх колег, замість визнання фактів катувань. Допоки і будуть беззаконня відбуватися, а міліцію називатимуть у народі "МУСОРОМ"!. "Мусора" самі себе дискридитують такими вчинками!!! А не хтось це за них робить. Ганьба таким вчинкам Черкаської міліції!!!

Щиро вдячні ПРОЧЕРКУ за тривале висвітлення матеріалів у цій кумедній і водночас плачевній історії!Чекатим емо продовження.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Фелікс 21.09.2011 13:49
ПОКИ ЛІСОВИЙ КЕРУЄ

ПРОКУРАТУРОЮ ОБЛАСТІ - ПРОЦВІТАТИМУТЬ *** І БЕЗЗАКОННЯ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100