Розслідування у справі фальсифікації виборів на Черкащині стоїть на місці. Про це повідомив голова тимчасової комісії по контролю за результатами фальсифікації виборів до Черкаської обласної ради депутат Олексій Давиденко.

Він зазначив, що розслідування розпочалося на початку листопада 2015 року. Допитані члени обласної комісії, проводиться у столиці комп’ютерна експертиза по вилученим жорстким дискам.

– Як нам було повідомлено, склад злочину встановлено, встановлено коло осіб, причетних до фальсифікації, але прямих доказів їх причетності до протиправних дій немає. Фактично, слідство стоїть на місці. Тож комісія прийняла рішення до 10 березня знову заслухати слідчих, а до чергової сесії ми звертатимемося до депутатів відсторонити слідчих від справи, а якщо не буде результатів, то передати розслідування в іншу область, – сказав Давиденко.

– Як це так? Встановлено коло осіб, а прямих доказів їх причетності немає?! – здивувався депутат Микола Булатецький.

– Я запитав слідчого: «Мені так і передати депутатам?!» Отже, це пряма мова слідчого! – заявив Давиденко.

Це обурило Булатецького і він заявив, що таке слідство лише «тягтиме резину». Давиденко підтвердив, що ситуація схожа по тому, як шукають винних у розстрілах на Майдані.

– Якщо це питання не буде розглянуте, то ми вважатимемося нелегітимними депутатами! – обурювався Булатецький, нагадавши, що раніше у фальсифікаціях він звинувачував, зокрема, і представників влади.

– Пропоную на наступну сесію повний звіт комісії з заслуховуванням посадових осіб, яких ви називали, – звернувся голова облради до Булатецького.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Язон 19.02.2016 23:04
Цитую Виолент:
А чей этот депутат Давиденко?

УКРОП
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Язон 19.02.2016 23:02
Было такое уголовное дело в Черкассах лет 40 назад. Охотники ночью перепутали своего товарища с кабаном и застрелили. Пуля прошла через шею навылет, разорвав сонную артерию, и её так и не нашли. Проблема была в том, что стреляли на звук оба охотника. И кто из них попал -следствию установить не удалось. Так никого и не наказали... Что-то похожее и сейчас происходит!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 блазень 19.02.2016 20:00
"– Только что на этом месте стояла моя ладья! – закричал одноглазый, осмотревшись. – А теперь ее уже нет.
– Нет, значит, и не было! – грубовато сказал Остап."( Ільф Пєтров 12)
:lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Виолент 19.02.2016 19:20
А чей этот депутат Давиденко?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100