реклама

реклама

Сьогодні в Черкасах депутат Ватутінської міської ради Ганна Тростянська влаштувала акцію протесту біля приміщення обласної прокуратури та облдержадміністрації. Депутатка хотіла отримати відповідь, чому у справі про її побиття, яке сталося 9 серпня, немає ніяких зрушень.

 - Злочинець двічі ударив мене в голову й добивав ногами, я втратила свідомість, - каже Ганна Тростянська. – Чому  злочинець та замовник досі не під вартою?

Своє побиття пані Тростянська пов’язує з активною діяльністю у Ватутіному, спрямованою на викриття незаконного продажу землі міською владою.

Іти під стіни облдержадміністрації її змусило те, що представники прокуратури не дали жодної відповіді щодо  ходу слідства.

- Не могли зрозуміти, що я хочу, говорили на підвищених тонах, казали, що це не прокуратури справа і що не треба тут проводити пікет. Тикали носом, що  я депутат від «Батьківщини», - коментує Тростянська.

Заступнику губернатора Михайлові Пузяку не вдалося переконати пані Тростянську відмовитися від акції протесту біля будинку ОДА. Вона все одно вирішила сказати Тулубу все, що думає, за допомогою мегафона

Заступнику губернатора Михайлові Пузяку не вдалося переконати пані Тростянську відмовитися від акції протесту біля будинку ОДА. Вона все одно вирішила сказати Тулубу все, що думає, за допомогою мегафона

Заступник голови облдержадміністрації Михайло Пузяк хотів відмовити Ганну Тростянську від проведення акції біля будинку влади. Однак це йому не вдалося.

- Я скільки разів хотіла потрапити на прийом до губернатора, писала йому листи, але він мене не чує. Може, почує, коли я візьму мегафон?

Зрештою, депутатка таки погодилася переговорити з паном Пузяком, але після акції.

- Я не даю міському голові діяти поза законом, і тому на мене напали, - вигукувала, зверталаючись уже до губернатора, Тростянська. – Невже вам байдуже, що коїться у Ватутіному?

До своєї колеги ( Тростянська очолює Ватутінську міську незалежну спілку підприємців) приєдналася й голова черкаської міської профспілки «Солідарність» Ольга Ракова:

- Ми вимагаємо, щоб злочинця і замовника посадили за ґрати. І щоб сьогодні була забезпечена охорона депутата міської ради Ватутіного Ганни Тростянської. Бо вона не може вільно ходити на сесії й зустрічатися з людьми.

Якщо через місяць не буде встановлено справедливість, Ганна Тросятнська обіцяє вийти на акцію протесту до приміщення Генеральної прокуратури України.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Ніка 12.10.2011 21:37
Панночка обрала не ту професію потрібно було б бути акторкою або письменником фантастом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 старий 08.09.2011 16:24
Ватутіно сміеться с панночки Тростянськой вона сама впала і ніхто успільці незнае таку пані
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100