реклама

реклама

20 жовтня депутат Ватутінської міської ради із фракції «Батьківщина» Ганна Тростянська збирається пікетувати Генпрокуратуру (о 10.00), МВС (о 12.00) та Адміністрацію Президента (о 14.00). Таким чином черкащанка висловить протест проти неналежного, як на її думку, розслідування кримінальної справи щодо замаху на неї та проти потурання протизаконній діяльності ватутінської влади.

«Я неодноразово зверталась із різними скаргами щодо протизаконних рішень ватутінської міської влади до правоохоронних органів, однак у результаті цих звернень на мене невідомими було скоєно замах, розслідування якого міліція намагається перевести в банальне хуліганство, а міська влада продовжує займатись дерибаном бюджету та міських земель», - заявила Ганна Тростянська.

реклама

Коментарі  

 
+10 #2 подорожній 14.10.2011 20:41
................. Спочатку варто з’ясувати хто є хто і після цього розміщувати інформацію. До речі ця людина сама ходить під статтею (залякування, шантаж, вимагання) , тоді її Луцик прикрив та хто тепер прикриє. А вся ця історія це лише нова сходинка в її чорній діяльності – тепер непокірних (в першу чергу підприємців) вона намагатиметься саджати за грати за сфальшованими кримінальними справами (наприклад: замах на життя).
А повідомлення варто закінчити так « влада продовжує займатись дерибаном бюджету та міських земель без участі п. Тростянської (в розумінні – не ділиться )».
...............................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 олександр 14.10.2011 11:07
Ця горе- депутатка тільки позорить народних депутатів і наше місто також.Людина ,яка шантажує і займається здирництвом немає ніякого морального права,не то що пікетувати,а навіть підходити до адмінстраціі,бу ло б добре якби прокуратура звернула увагу ..............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100