реклама

реклама

Опозиція просить керівництво області вплинути на міліцію

Опозиція просить керівництво області вплинути на міліцію

Напередодні 20-ої річниці Незалежності України вандали сплюндрували пам’ятник Богдану Хмельницькому в селищі Іркліїв Чорнобаївського району та пам’ятник жертвам Голодомору у Черкасах.  Однак правоохоронні органи досі не дають жодної інформації про розслідування цих справ.  Із такою заявою учора на сесії обласної ради виступила депутат від «Батьківщини» Валентина Коваленко.

- Іркліївський монумент був обписаний гаслами: «За Сталіна!», «20 років позору»!, «З Днем проституції!». Також були поширені листівки антидержавного, антиукраїнського змісту. Пам’ятник жертвам Голодомору та політичних репресій у Черкасах був залитий фарбою та обписаний цифрами: «1991 – 2011», - розповіла депутат. - Були надіслані відповідні звернення в правоохоронні органи з вимогою знайти та покарати вандалів. Однак на сьогодні ніякої інформації про розслідування цих справ немає.

Валентина Коваленко звернулася до голови облдержадміністрації Сергія Тулуба та голови обласної ради Валерія Черняка з проханням вплинути на міліцію, СБУ й прокуратуру, аби вони таки розслідували факти вандалізму та повідомили про результати депутатів.

Виступ пані Коваленко змусив вийти до трибуни депутата Володимира Лук’янця. Він сказав, що почувши це звернення, згадав, як читав про зняття пам’ятника Олександру III.  А потім нагадав «звідки це пішло»:

- Злодійським, а по-іншому це назвати я не можу, методом знімали вночі пам’ятник Леніну на площі в Черкасах, - наголосив Лук’янець. – Я не проти цього, але чому ніхто не зупинив Литвина в Чигирині, коли він кувалдою розбивав пам’ятника… (2 лютого 2008 року у Чигирині знесли найбільший за розміром пам’ятник Леніну. Очевидно мова йде про Петра Литвина – тодішнього голову Чигиринської райдержадміністрації – Ред.) Якщо ми й далі будемо мати такі ідеологічні суперечності, то ми не станемо захисниками людей, які нас обрали…

реклама

Коментарі  

 
+2 #9 Ursus 15.09.2011 10:17
Цитую Йося:
Лук янець, стара людина

Говорят, ум приходит с возрастом. Но иногда возраст приходит один... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 Йося 14.09.2011 19:06
Лук янець, стара людина, не знущайтесь над старим***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Розкажіть 14.09.2011 15:52
І як таке як Лук"янець могло бути головою облради і обладміністраці ї?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Оксана Колісник 14.09.2011 14:08
От шкода, що не сфотографувала пам'ятник Лєніну в Чигирині, який спокійненько стоїть у затишку чорнобривцевої клумби у дворі археологічного музею. Мені цікаво одне: Володимир Лукич Лєніна пожалів, а пам'ять про своїх заморених голодом предків копнув. Чому так? Га, шановний агрономе?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #5 Черкащанин 14.09.2011 12:58
Ну і зхто це міг написати? Тільки націоналісти та "народники"!!! тим паче, вони не при владі! :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Висновок 14.09.2011 12:54
"Якщо ми й далі будемо мати такі ідеологічні суперечності, то ми не станемо захисниками людей, які нас обрали…"
Таким чином, Лукич визнає, що дибілоїди, які спаплюжили пам"ятники в Черкасах та Ірклієві - це і є його потенційні виборці, а він - їх захисник?! Гнати такого з влади у три шиї!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #3 Михалыч 14.09.2011 12:53
Опозиція нагадала Тулубу про вандалізм. Автор написал так как будто губернатор сам єто делал. БРЕД!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Лукашке 14.09.2011 12:51
Ну, блин, тупой... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Реаліст 14.09.2011 12:41
Маразматик! Зрівняв пам"ятник безневинно замордованим голодом мільйонам людей - з пам"ятником тому, чиї дурнуваті ідеї спричинили ці голодомори і репресії!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100