реклама

реклама

Головний лікар діалізного центру «Фрезеніус» Володимир Новаківський обурений позицією директора департаменту охорони здоров'я Олега Стадника, яку останній висловив у «Фейсбуці» публічно.

Зазначимо, чиновник вважає, що «кошти на гемодіаліз зосереджені у обласному бюджеті, гемодіаліз - це не притаманна функція меддопомоги для міст і районів, і управління охорони ОДА повинно укласти одну угоду із ТОВ "Фрезеніус" для пацієнтів області, які лікуються там, і в кінці кінців, перестати спихувати у ці райони субвенції, перекладаючи разом з ними і відповідальність», – цитуємо дослівно Стадника.

Проте далі обурення справа не пішла і Новаківський просто зателефонував до редакції видання, назвав журналістів «продажними» за публікацію публічної позиції головного медика міста.

Свою ж позицію та незгоду зі Стадником Новаківський аргументувати відмовився, лише дозволивши собі інші некоректні зауваження на адресу журналістів. На цьому головний лікар діалізного центру (з європейськими стандартами роботи, як він сам неодноразово наголошував) вирішив припинити розмову і просто поклав слухавку…

Разом з тим, редакція «Прочерку» залишається відкритою до всіх сторін та готова завжди вислухати кожну позицію.

Між тим, нагадаємо, що розлоге бачення ситуації та скарги на владу з боку Новаківського наше видання вже публікувало і це можна прочитати за посиланням ТУТ.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Соратник Новаківського 21.04.2016 03:34
Володю, повертайся до рідного диспансеру, збережеш здоров'я, зачіску, а то стадники з лобасами тебе погублять, вже - лиця немає. Був же гарним реаніматологом, вернись в сім'ю. Власники ниркового бізнесу, за твоєю спиною, непогано себе почувають. Ти ж не в долі, займись медициною, Володю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Черкащанка 20.04.2016 18:51
Люди добрі що ви хочете від Стадника? він же ІНВАЛІД і пенсію отримує більш за все по ІНВАЛІДНОСТІ.Це нащасна людина йому мало заробітної плати державного службовця то він і пенсію іще отримує ....... здоровий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 флай 20.04.2016 17:37
от якби справжній прокурор запитав у лобаса як вже запитали у київських чинуш про гемодіаліз!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Євгенія 20.04.2016 17:10
Півроку оббиваю пороги управління охорони здоров`я області: моя мати - смертельно хвора людина - не хоче лікуватись в обласній лікарні і просить передати гроші на її лікування до Фрезеніуса. Але здоровий пан Лобас їй відмовляє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Запитання прокурора 20.04.2016 17:04
Офіційно звертаюсь до товариша Лобаса - начальника облздоровідділу : чому Ви без проблем фінансуєте гемодіаліз в обласній лікарні, після якого у пацієетів довготривала блювота, і придумуюте всілякі перешкоди для фінансування Фрезеніуса?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100