Депутат Черкаської міської ради від ВО «Батьківщина» Микола Булатецький під час свого виступу на сесії запропонував призначити його директором КП «Черкасиелектротранс» на три місяці. За цей час депутат пообіцяв показати, як можна вивести підприємство з економічної кризи.

– Я колись в свій час працював трохи в виконкомі і пам’ятаю цю проблему з тролейбусами. Це дуже важливий вид транспорту. Це одна з складових життя міста. Вона важлива для людей, особливо для простих людей! Жоден же депутат не їздить тролейбусом! – виступав Микола Булатецький.

– Я їжджу кожного день! – сказала вільна демократка Ніна Набокіна.

– Це ви багаті «батьківщинівці» не їздите! – підколов Булатецького міський голова Черкас Сергій Одарич, який, як відомо, їздить на Toyota Camry.

Та Микола Булатецький продовжував:

– Я вважаю, що потрібно знайти будь-які способи, щоб залишити тролейбуси (очевидно, малося на увазі, залишити усі пільгові тролейбуси на вулицях міста – Ред.), а то й розширити підприємство… При правильній роботі підприємства, тролейбуси – це окраса нашого міста, соціальна підтримка! І це ще може бути й бізнес! Якщо хочете, призначте мене директором тролейбусного парку і я за три місяці доведу, що це може бути. Я закликаю вас відмінити рішення виконавчого комітету Черкаської міськради від 04.10.2011 №1480 «Про затвердження планів розміщення тролейбусів КП «Черкасиелектротранс»! – виступив Микола Булатецький.

Він повідомив, що по всій Україні перевізники заробляють «бабки».

– І тут теж є інтерес перевізників і немає інтересу до соціально незахищених верств населення. Але ж тут нема політики, а є життєва необхідність! Доручіть мені це питання і я вам доведу, що можна розвивати підприємство! – запевнив Микола Булатецький.

– Я сприйняв пропозицію Булатецького абсолютно серйозно! – повідомив міський голова і звернувся до депутата: – У вас такий багатий досвід, ви стільки років працювали заступником міського голови, депутатом міськради, членом виконкому… Тому я переконаний, що ви як мінімум в три рази краще ніж я знаєте тролейбусний парк. Я абсолютно серйозно сприйняв вашу пропозицію і розгляну в найкоротший термін.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Лёня 03.11.2011 18:33
А нехай Майбороду назначить, подивимось, чи вміє вона щось робити чи тільки ляси точити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 ЮГ 03.11.2011 15:22
"При правильній роботі підприємства, тролейбуси – це окраса нашого міста, соціальна підтримка! І це ще може бути й бізнес!"
"Він повідомив, що по всій Україні перевізники заробляють «бабки»."
Ага "заробляють", а он не поинтересовался , кто и при каких тарифах и режиме работы?:-) Многим перевозчикам не хватает и 2,5 грн в режиме МТ, чтобы свести концы с концами (хотя если: 1) нет выплат по кредитам, 2) маршрут "жирный", то и при 1,5 можно "выжить"), а тут 1,25 грн при обычном режиме... практически не бывает того, чтобы доходы предприятия электротранспор та покрыли расходы. Все процветающие предприятия получают откуда-то подпитку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Круть 03.11.2011 14:37
Цього "світдверім"яча" можна лише ларьком з насінням поставити керувати...лише підприємство на ноги стає, вже бажаючі очолити є, заодно попіаритися на темі пільг. Апазіція, куди там.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 карамелька 03.11.2011 14:03
Тепер меру доведеться СЕРЙОЗНО обдумувати як максимально СЕРЙОЗНО відмовити Булатецькому, бо той претендує на занадто СЕРЙОЗНУ посаду, де вже поставлена не менш СЕРЙОЗНА людина, яку звільняти через тиждень після призначення - дуже неСЕРЙОЗНИЙ вчинок, не гідний СЕЙОЗНОГО мера.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100