реклама

реклама

lexx СБУ розкрила схему вивозу в Європу викрадених в Україні «Лексусів». Як пише газета «Факти», на Житомирщині співробітники  СБУ виявили канал незаконного переміщення за кордон викрадених дорогих іномарок.

 - Зловмисники заміняли на вкрадених машинах первинні номери кузовів на номери аналогічних автомобілів, зареєстрованих на інших власників, створюючи таким чином автомобілі-клони, - розповіли газеті в прес-службі Управління СБУ в Житомирській області. – На основі сфальсифікованих реєстраційних документів машини переправляли за кордон для подальшої реалізації.

Одного із членів злочинної групи – жителя Львова – затримали співробітники СБУ на пункті пропуску Житомирської митниці при спробі вивезти з України на основі підроблених документів два викрадених позашляховики «Lexus» вартістю близько 1,4 млн. грн. із заміненими первинними номерами. Два його спільники, один з яких – громадянин європейської держави, оголошені в міждержавний розшук. Машини повернено власникам.

У Черкасах також нещодавно сталося резонансне викрадення «Лексуса». У ЗМІ та політичних колах відразу поширилася інформація, що вкрали саме авто губернатора області Сергія Тулуба. Прес-служба обласної міліції визнала резонансну крадіжку в Черкасах автомобіля «Лексус», але наголошувала, що обласна влада припинила його офіційно використовувати з серпня цього року.

Згідно з  обліковими  даними державної реєстрації автотранспорту, голова Черкаської державної адміністрації користується автомобілем марки Toyota Land Cruiser, який є власністю КП АТП Черкаської обласної ради.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 sergo 08.12.2011 23:25
типичный ментовский бизнес!просто меняют исполнителей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 карамелька 07.12.2011 16:48
В останньому номері місцевої газети один колишній прокурор зробив висновок: "...викрадення "Лексуса" засвідчило одне - міліція потрібна!" Більше ні про що думка в правоохоронній голові, мабуть, і не могла зародитися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Ню-ню 07.12.2011 15:55
"За кордон" - це куди, молдаванам або росіянам з таджиками?! Бо у Європу з краденим залізяччям тільки камікадзе міг би рушить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100